Stoiximan Super League

Αθανασιάδης: «Όπως με τον Άρη στην Κρήτη»

Τη βεβαιότητα ότι αν ο ΠΑΟΚ δείξει την αποφασιστικότητα που έδειξε στο παιχνίδι με τον Άρη, θα πανηγυρίσει την νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, στο αυριανό (Σάββατο, 6/10) ματς στο Ηράκλειο, εξέφρασε ο Στέφανος Αθανασιάδης, κατά την παραλαβή του βραβείου για το καλύτερο γκολ της 5ης αγωνιστικής.

Τη βεβαιότητα ότι αν ο ΠΑΟΚ δείξει την αποφασιστικότητα που έδειξε στο παιχνίδι με τον Άρη, θα πανηγυρίσει την νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, στο αυριανό (Σάββατο, 6/10) ματς στο Ηράκλειο, εξέφρασε ο Στέφανος Αθανασιάδης, κατά την παραλαβή του βραβείου για το καλύτερο γκολ της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 23χρονου επιθετικού:

Για το γκολ που πέτυχε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Είναι από τα πιο όμορφα γκολ που έχω πετύχει και μακάρι να έρθουν και άλλα».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ και αν είμαστε αποφασισμένοι όπως με τον Άρη θα πάρουμε τη νίκη».

Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ: «Είχαμε σημαντικές απουσίες και στα προηγούμενα παιχνίδια, όπως θα έχουμε και σε αυτό, αλλά όποιος και να παίξει πιστεύω θα ανταποκριθεί».

Για το γεγονός ότι έχασε κάποια τετ α τετ στα προηγούμενα ματς: «Είναι πιο εύκολο για μένα να σκοράρω με μία επαφή. Αυτό δείχνουν και τα γκολ που έχω πετύχει. Στα τετ α τετ δουλεύω στην προπόνηση».

Για το κλίμα στην ομάδα μετά τα θετικά αποτελέσματα: «Είμαστε πολύ καλά και μετά την νίκη με τον Άρη η ψυχολογία είναι ανεβασμένη. Μακάρι να συνεχίσουμε με νίκη και στο αυριανό παιχνίδι».

Για τον προσωπικό του στόχο σε ό,τι αφορά τα γκολ που θα πετύχει: «Έχω δηλώσει ότι θέλω να ξεπεράσω σε αριθμό τα περσινά γκολ. Μακάρι να έρθουν και άλλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x