Δελτία Τύπου

Ψήστε με τη Weber: Ποικιλία, άνεση και απεριόριστη απόλαυση ψησίματος

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες το μπάρμπεκιου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές στην Ελλάδα– και τίποτα δεν προκαλεί μεγαλύτερη ευχαρίστηση από μια πρόσκληση σε μια βραδιά μπάρμπεκιου. Από το 1952 που εμφανίστηκε στον κόσμο η πρώτη χύτρα ψησίματος, η Weber® εντυπωσιάζει κάθε χρόνο τη συνεχώς αυξανόμενη κοινότητα των οπαδών ψησίματος με τις νέες καινοτομίες της.

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες το μπάρμπεκιου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές στην Ελλάδα– και τίποτα δεν προκαλεί μεγαλύτερη ευχαρίστηση από μια πρόσκληση σε μια βραδιά μπάρμπεκιου. Από το 1952 που εμφανίστηκε στον κόσμο η πρώτη χύτρα ψησίματος, η Weber® εντυπωσιάζει κάθε χρόνο τη συνεχώς αυξανόμενη κοινότητα των οπαδών ψησίματος με τις νέες καινοτομίες της. Ο κορυφαίος κατασκευαστής συσκευών ψησίματος θέτει πάντα ως πρώτη προτεραιότητα την ικανοποίηση ακόμη και των υψηλότερων απαιτήσεων της γαστρονομίας. Παράλληλα, η Weber® αποδεικνύει ότι το ψήσιμο είναι κάτι πολύ περισσότερο από λουκάνικα και μπριζόλες και θέτει νέα πρότυπα στον τομέα της υπαίθριας γαστρονομικής κουλτούρας.

Σήμερα κρέας, αύριο ψάρι, μεθαύριο φρέσκα λαχανικά στο γουόκ…

Φαγητά που τσιτσιρίζουν στο ψήσιμο, ευχάριστη διάθεση – ήδη το άρωμα και οι ήχοι μιας βραδιάς μπάρμπεκιου δημιουργούν αυτόματα μια αίσθηση ελευθερίας και την όμορφη διάθεση της παρέας. Οι επίδοξοι μάγειρες της υπαίθρου δίνουν στην κουλτούρα του ψησίματος νέες διαστάσεις. Με την συσκευή Weber® οι γαστρονομικοί κόσμοι της εμπειρίας δεν γνωρίζουν όρια. Οι συσκευές μετατρέπονται σε πλήρως λειτουργικές υπαίθριες κουζίνες και επιτρέπουν την εκτέλεση αμέτρητων παραλλαγών συνταγών. Με το κλεισμένο καπάκι, το εμπορικό σήμα όλων των συσκευών Weber®, η θερμότητα κυκλοφορεί ομοιόμορφα στην συσκευή – βασικά όπως σε ένα φούρνο με ανακυκλοφορία αέρα – και αυτό εγγυάται βέλτιστα αποτελέσματα ψησίματος. Χάρη στο μέγεθός τους, οι συσκευές αερίου της σειράς Spirit®, Genesis® και Summit® είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για την προετοιμασία ολόκληρων μενού.

Συσκευές κάρβουνου, αερίου ή ηλεκτρικές συσκευές– για κάθε τύπο συσκευής ψησίματος η κατάλληλη πρόταση
Για κάθε τύπο συσκευής έχουμε και μια πρόταση. Τα προϊόντα μας έχουν εγγυημένη κορυφαία ποιότητα, από την συσκευή πικ-νίκ έως και την υπαίθρια κουζίνα.

1.Ο τύπος της συσκευής κάρβουνου: Ο οπαδός των υπαίθριων σπορ που θέλει να μετατρέψει το μπάρμπεκιου σε περιπέτεια και για τον οποίο το παιχνίδι με τη φωτιά, τον καπνό και το τσιτσίρισμα αποτελεί ένα μέρος της, προτιμά συνήθως τις συσκευές κάρβουνου.
2.Ο τύπος της συσκευής αερίου: Για όσους βρίσκονται συνέχεια καθοδόν λόγω επαγγέλματος και τα βράδια μετά τη δουλειά δεν θέλουν να επενδύσουν πολύ χρόνο στο άναμμα της συσκευής, η καλύτερη επιλογή είναι οι συσκευές αερίου. Το ίδιο ισχύει για τις οικογένειες με παιδιά: Επειδή και σε αυτήν την περίπτωση κανείς δεν διαθέτει πολύ χρόνο, η συσκευή πρέπει να είναι οπωσδήποτε πρακτική αλλά και ασφαλής.
3.O τύπος της ηλεκτρικής συσκευής: Το ψήσιμο με τις ηλεκτρικές συσκευές είναι μια ενδεδειγμένη εναλλακτική των συσκευών αερίου και έχει επικρατήσει κατά κύριο λόγο μεταξύ των γυναικών. Η εμπειρία δείχνει ότι αυτή η ομάδα στόχος αποφεύγει το ψήσιμο με αέριο και θέλει να απολαμβάνει τα ψητά φαγητά γρήγορα, καθαρά και εύκολα. Η ηλεκτρική συσκευή ενδείκνυται, παρόλα αυτά, ιδιαίτερα για μπάρμπεκιου στο μπαλκόνι, επειδή δεν δημιουργείται καπνός όπως συνήθως γίνεται με τις συσκευές κάρβουνου.

Άνετο μαγείρεμα και απεριόριστη ποικιλία
Όλες οι συσκευές με το σήμα της Weber® διακρίνονται για τον καλύτερο καινοτόμο εξοπλισμό τους καθώς και για τη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών. Σε συνδυασμό με τα σωστά αξεσουάρ, το κρέας, το ψάρι, τα λαχανικά και τα εκλεπτυσμένα επιδόρπια γίνονται χωρίς κόπο:

Στην εποχή ψησίματος του 2012, η Weber® δίνει νέες διαστάσεις στο ψήσιμο με κάρβουνα χάρη στο σύστημα Gourmet BBQ και προσφέρει με το «Sear Grate» πολλές, καινοτόμες δυνατότητες μαγειρέματος, από εκλεπτυσμένα ψητά έως μαγειρευτά στο γουόκ. Η σχάρα ψησίματος δύο τμημάτων του συστήματος Gourmet BBQ έχει εγκοπές για τρεις διαφορετικές επιφάνειες ψησίματος: Το «Sear Grate» σας επιτρέπει να ψήνετε σε υψηλή θερμοκρασία για μια τέλεια και ζουμερή μπριζόλα. Στο τηγάνι μπορείτε να φτιάξετε λαχανικά και τηγανητές πατάτες ενώ στο γουκ να συνδυάσετε το ψήσιμο και το μαγείρεμα σε «ασιατικό στιλ». Όλες οι επιφάνειες ψησίματος είναι κατασκευασμένες από χυτοσίδηρο εμαγιέ και διατίθενται μεμονωμένα, αλλά και σε σετ. Είναι συμβατό με όλες τις συσκευές κάρβουνου Weber® με διάμετρο 57 cm.

Η πίτσα, το ψωμί και οι γευστικές παραλλαγές επιδόρπιου γίνονται με τα νέα αξεσουάρ ψησίματος: Στη στρογγυλή πέτρα για την πίτσα (κατάλληλη για όλες τις συσκευές κάρβουνου με μέγεθος από 47 cm και για όλες τις συσκευές αερίου από τη σειρά Weber® Q™ 100 και μετά), οι πίτσες γίνονται ιδιαίτερα τραγανές. Με τη σπάτουλα πίτσας Weber® Style™, μπορείτε να ανασηκώσετε τις λιχουδιές σας χωρίς κόπο από την συσκευή και με τον νέο κόπτη πίτσας από ανοξείδωτο χάλυβα να τις κόψετε σε κομμάτια.

Για τα γαστρονομικά ψητά highlights, χρησιμοποιήσετε την πλάκα από ξύλο κέδρου, επάνω στην οποία μπορείτε για παράδειγμα να μαγειρέψετε το ψάρι. Για το ψάρι, τα λαχανικά ή τα φρούτα είναι επίσης κατάλληλη η νέα κεραμική πλάκα ψησίματος (για όλες τις συσκευές κάρβουνου από 47 cm και τις συσκευές αερίου από τη Weber® Q™ 100 και μετά), η οποία ενδείκνυται ιδιαίτερα τόσο για το μαγείρεμα όσο και για τη διατήρηση του ζεστού έτοιμου φαγητού.

Με τα νέα ειδικά μαχαιροπίρουνα μπάρμπεκιου Weber® Style™ μπορείτε επίσης εύκολα να γυρίζετε τα φαγητά σας: Ελαφριά και σταθερά υλικά εξασφαλίζουν εξαιρετική αισθητική και μέγιστη λειτουργικότητα.

Πληροφορίες για τη Weber-Stephen

Η αμερικανική εταιρεία Weber-Stephen Products LLC (με έδρα το Παλατίν/ Ιλινόις) είναι ο παγκόσμιος κορυφαίος κατασκευαστής συσκευών ψησίματος με κάρβουνο και αέριο, ηλεκτρικών συσκευών και αξεσουάρ. Το 1952, ο George Stephen εφηύρε τη χύτρα μπάρμπεκιου Weber® και έφερε έτσι την επανάσταση στην εποχή του ψησίματος. Περισσότερα από 50 χρόνια αργότερα, η οικογενειακή επιχείρηση κατέλαβε με τα προϊόντα της ηγετική θέση στην αγορά θέτοντας συνεχώς νέα πρότυπα για το υψηλής ποιότητας gourmet ψήσιμο. Τα πολυτελή αξεσουάρ ψησίματος και τα αξεσουάρ «υπαίθρου» καθώς και τα υψηλής ποιότητας κάρβουνα ολοκληρώνουν το εύρος των προϊόντων της στο επαγγελματικό ψήσιμο. Ως ηγετική μάρκα, η Weber® εκπροσωπείται με τα προϊόντα της παγκοσμίως σε επιλεγμένα εξειδικευμένα καταστήματα, καταστήματα επίπλων, καταστήματα οικιακού εξοπλισμού, εμπορικά καταστήματα και πολυκαταστήματα.

Στα διάφορα μαθήματα που πολύ σύντομα θα έχουμε και στην Ελλάδα, οι καθηγητές ψησίματος της Weber® θα αποκαλύπτουν τις συμβουλές και τα μυστικά τους για μια τέλεια εμπειρία ψησίματος.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Weber® στο διαδίκτυο θα βρείτε στη διεύθυνση http://www.weber.com και στο Facebook Weber Grill Hellas.

Επικοινωνία:

KYSO ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.
Πεντέλης 25-Μαρούσι, Τ.Κ. 15126
Τηλ: 210 80 26 880
Fax: 210 80 50 010
Email: info@weber-grill-bbq.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x