sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Έκτη και «φαρμακερή» για Ζαρντίμ

Αήττητος ήταν μέχρι το «Emirates» σε εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, αλλά το εντυπωσιακό του σερί που είχε αρχίσει πέρυσι από τον πάγκο της Μπράγκα έλαβε τέλος μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Άρσεναλ με 3-1. Ο Πορτογάλος προπονητής με την ομάδα της πατρίδας του είχε την περασμένη περίοδο δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες εκτός έδρας στο Europa League.

Αήττητος ήταν μέχρι το «Emirates» σε εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, αλλά το εντυπωσιακό του σερί που είχε αρχίσει πέρυσι από τον πάγκο της Μπράγκα έλαβε τέλος μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Άρσεναλ με 3-1.

Ο Πορτογάλος προπονητής με την ομάδα της πατρίδας του είχε την περασμένη περίοδο δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες εκτός έδρας στο Europa League. Συγκεκριμένη, η ομάδα του ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Γιουνγκ Μπόις στα play offs, στους ομίλους κέρδισε 3-1 την Μπέρμιγχαμ στην Αγγλία, ενώ πήρε ισοπαλίες 1-1 στη Σλοβενία από τη Μάριμπορ και στο Βέλγιο από τη Σερκλ Μπριζ. Στη φάση των «32» η Μπράγκα αποκλείστηκε από την Μπεσίκτας παρότι επικράτησε με 1-0 στην Κωνσταντινούπολη, καθώς είχε χάσει με 2-0 στην Πορτογαλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x