Δελτία Τύπου

Εύκολες νίκες και …δύσκολες ισοπαλίες στο Ανεξάρτητο

Στην κορυφή της A' κατηγορίας παρέμειναν οι Παγκρήτιος και Cobra που πέτυχαν εύκολες νίκες, ενώ ξεχώρισε η αναμέτρηση με τα περισσότερα γκολ και την μεγάλη ανατροπή Μαύρος Αετός - Νέμεσις Καρέα (5-4, προηγήθηκε 1-4 η Νέμεσις). Τέλος, το κλασικό ντέρμπι Πανελλήνιος-Ελαφάκια έληξε ισόπαλο με 2-2 και ο ιστορικός Πανελλήνιος πήρε τον πρώτο του βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Στην κορυφή της A' κατηγορίας παρέμειναν οι Παγκρήτιος και Cobra που πέτυχαν εύκολες νίκες, ενώ ξεχώρισε η αναμέτρηση με τα περισσότερα γκολ και την μεγάλη ανατροπή Μαύρος Αετός - Νέμεσις Καρέα (5-4, προηγήθηκε 1-4 η Νέμεσις).

Τέλος, το κλασικό ντέρμπι Πανελλήνιος-Ελαφάκια έληξε ισόπαλο με 2-2 και ο ιστορικός Πανελλήνιος πήρε τον πρώτο του βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Στην Β' κατηγορία σκόνταψε ο Διόνυσος φέρνοντας ισοπαλία με την Roxy και στην κορυφή σκαρφάλωσε η Αθήνα 2005 με την νίκη της επί της Alimunda με 1-0, σε ένα παιχνίδι που είχε αμείωτο ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του και με την Alimunda να δείχνει και πάλι πρόβλημα στο σκοράρισμα. Ο Κένταυρος έκανε την πρώτη του νίκη και σκαρφάλωσε από την δέκατη έβδομη θέση στην 13η.

Στην Γ' κατηγορία Αδέσποτοι και Sierra Μαέστρα είναι επικεφαλής με μόνη τρίτη τη Δόξα Βάρης, το ντέρμπι Παλαίμαχοι-Rainbow έληξε ισόπαλο 3-3 ενώ η «Πανενωτική» έκανε την πρώτη της νίκη και βύθισε τον Πελοποννησιακό στην δέκατη τέταρτη θέση.

Περισσότερα στο: www.anexartito.gr

FOUS DE FOOT A.E & ARSENAL SOCCER SCHOOLS: 210-8970630

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x