Stoiximan Super League

«Κρίνεται» του Σουμπίνιο

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ιατρικού επιτελείου του Ατρομήτου όσον αφορά την κατάσταση του Σουμπίνιο. Και στη χθεσινή προπόνηση των «κυανόλευκων» ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ακολούθησε σε πιο έντονο ρυθμό σε σχέση με εκείνη της Δευτέρας, όμως δεν δείχνει ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με τη Βέροια.

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ιατρικού επιτελείου του Ατρομήτου όσον αφορά την κατάσταση του Σουμπίνιο.

Και στη χθεσινή προπόνηση των «κυανόλευκων» ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ακολούθησε σε πιο έντονο ρυθμό σε σχέση με εκείνη της Δευτέρας, όμως δεν δείχνει ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με τη Βέροια.

Αν ο 26χρονος παίκτης δεν είναι 100% έτοιμος, τότε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν προτίθεται να ρισκάρει με τη συμμετοχή του στον αγώνα με τη «βασίλισσα του Βορρά».

Από εκεί και πέρα, ο Σερβοέλληνας τεχνικός αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα των Περιστεριωτών και ο Σουμπίνιο ήταν ένας από τους παίκτες που θα πάρουν «ανάσες».

Σε κάθε περίπτωση ο Βραζιλιάνος θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με τους συμπαίκτες του. Αντίθετα, δεν υπάρχει ανησυχία για τους Επστάιν και Δημούτσο, οι οποίοι εγκατέλειψαν τη χθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις στη μέση.

Η αποχώρησή του έγινε για προληπτικούς λόγους, όπως τόνισε το ιατρικό επιτελείο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x