Δελτία Τύπου

Συνεργασία Ομίλου Ξυνή με ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Μια μεγάλη«συμμαχία» του Αθλητισμού και της Εκπαίδευσης, επιτεύχθηκε με τη μεγάλη συνεργασία της ΚΑΕ-ΠΑΟΚ με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, με βασικούς στόχους την πρακτική άσκηση των σπουδαστών και αποφοίτων των φορέων του ομίλου ΞΥΝΗ και την εν δυνάμει διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας.

Μια μεγάλη «συμμαχία» του Αθλητισμού και της Εκπαίδευσης, επιτεύχθηκε με τη μεγάλη συνεργασία της ΚΑΕ-ΠΑΟΚ με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, με βασικούς στόχους την πρακτική άσκηση των σπουδαστών και αποφοίτων των φορέων του ομίλου ΞΥΝΗ και την εν δυνάμει διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας.

Ως άμεσο αποτέλεσμα της συνεργασίας, ήδη 4 σπουδαστές Φυσικοθεραπείας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ απασχολούνται στην ΚΑΕ-ΠΑΟΚ, σε επίπεδο πρακτικής άσκησης, και ένας απόφοιτος Αθλητικής Δημοσιογραφίας θα εργαστεί στο Γραφείο Τύπου της ΚΑΕ-ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, θα δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College -από ειδικότητες όπως η Φυσικοθεραπεία, η Αθλητική Δημοσιογραφία, το Sports Management, το Marketing κ.ά.- να απασχοληθούν, με τη μορφή πρακτικής άσκησης, σε αντίστοιχες θέσεις στην ΚΑΕ -ΠΑΟΚ.

Επιπλέον, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, έχοντας ανακηρυχτεί ως Επίσημος Προμηθευτής της ΚΑΕ –ΠΑΟΚ, δεσμεύεται να παρέχει υποτροφίες και ειδικές προσφορές στα δίδακτρα, για τους αθλητές των Ακαδημιών, τους εργαζομένους, και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ –ΠΑΟΚ, ενώ από την πλευρά της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προσφέρει στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ τη δυνατότητα να διαφημιστεί ως Επίσημος Προμηθευτής, μέσα στις Εγκαταστάσεις του PAOK SPORTS ARENA.

Πολύ σημαντικό μέρος της συνεργασίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, είναι και η από κοινού διοργάνωση δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προάγοντας αξίες, όπως ο Αθλητισμός, η Εκπαίδευση, η Υγεία κ.ά.

Ενδεικτική δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η προσφορά από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ προνομιακών διδάκτρων για σπουδές σε εκατοντάδες νέους αθλητές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x