Stoiximan Super League

Παλεύει για ενδεκάδα ο «Σάλπι»

Έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» έχει προκαλέσει στον Γιώργο Δώνη η επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη εν όψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Ο διεθνής επιθετικός ξεπέρασε το κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού του και από τη Δευτέρα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, κάτι που σημαίνει ότι ο 43χρονος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το ντέρμπι της Τούμπας.

Έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» έχει προκαλέσει στον Γιώργο Δώνη η επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη εν όψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Ο διεθνής επιθετικός ξεπέρασε το κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού του και από τη Δευτέρα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, κάτι που σημαίνει ότι ο 43χρονος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το ντέρμπι της Τούμπας.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες ο 31χρονος παίκτης να ξεκινήσει ως βασικός την Κυριακή είναι ελάχιστες, αφού το δίδυμο Λόρενς – Αθανασιάδη έχει δικαιώσει τον Δώνη.

Άλλωστε, ο «Σάλπι» έχει μείνει πίσω μετά τον τραυματισμό του, αν και όλα δείχνουν ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους «κίτρινους».

Αν ο παίκτης θα ξεκινήσεις βασικός ή όχι, αυτή η απόφαση ανήκει καθαρά στον Έλληνα προπονητή…

Όσον αφορά τις σκέψεις του Δώνη για το αρχικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Έτο, Κουμάλο, Κατσικάς και Λίνο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κάτσε και ο Λάζαρ, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Φωτάκης και ο Ρομπέρ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αθανασιάδης και Λόρενς (ή Σαλπιγγίδης).

Επίσης, χθες έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση και οι Χακόμπο (επέστρεψε από την Ισπανία) και Σταφυλίδης (ξεπέρασε την ίωση).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x