Ισπανία

Δεν πιστεύουν τον Φαλκάο

Το προσωνύμιό του, «Τίγρης», επιβεβαιώνει ο Ρανταμέλ Φαλκάο τη φετινή σεζόν. Ο Κολομβιανός επιθετικός έχει ξεκινήσει εξαιρετικά φέτος και… δείχνει τα δόντια του στον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ήδη ο 26χρονος στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει πετύχει μέχρι στιγμής επτά γκολ στην Primera Division, ενώ σημείωσε χατ-τρικ στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ απέναντι στην Τσέλσι. Ωστόσο, οι αναγνώστες της ισπανικής ιστοσελίδας «Marca.com» έχουν διαφορετική άποψη…

Το προσωνύμιό του, «Τίγρης», επιβεβαιώνει ο Ρανταμέλ Φαλκάο τη φετινή σεζόν.

Ο Κολομβιανός επιθετικός έχει ξεκινήσει εξαιρετικά φέτος και… δείχνει τα δόντια του στον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ήδη ο 26χρονος στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει πετύχει μέχρι στιγμής επτά γκολ στην Primera Division, ενώ σημείωσε χατ-τρικ στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ απέναντι στην Τσέλσι.

Ωστόσο, οι αναγνώστες της ισπανικής ιστοσελίδας «Marca.com» σε σχετική ερώτηση απάντησαν ότι δεν βλέπουν τον Φαλκάο να ξεπερνάει το δίδυμο Μέσι-Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, το 72% του κοινού θεωρεί ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός και ο Πορτογάλος θα παραμείνουν στην κορυφή της σχετικής κόντρας και μόνο το 28% βλέπει τον ηγέτη των «ροχιμπλάνκος» να ξεπερνάει τους αστέρες της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Προς το παρόν, όμως, ο Φαλκάο έχει πετύχει σημαντικά γκολ για την Ατλέτικο και τον ακολουθεί ο Μέσι (με ένα τέρμα λιγότερο), ενώ ο Ρονάλντο έχει ματώσει τρεις φορές τα αντίπαλα δίχτυα για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x