Δελτία Τύπου

Εθνικοί Εταιρικοί Αγώνες 2012

Οι Εθνικοί Εταιρικοί Αγώνες, η σημαντικότερη ετήσια διοργάνωση εργασιακού αθλητισμού, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στις 12, 13 & 14 Οκτωβρίου 2012. Εταιρικές ομάδες και αθλητές από διαφορετικούς επιχειρηματικούς χώρους, δίνουν ραντεβού στο Σ.Ε.Φ. για να συναγωνιστούν στο αγαπημένο τους άθλημα.

Οι Εθνικοί Εταιρικοί Αγώνες, η σημαντικότερη ετήσια διοργάνωση εργασιακού αθλητισμού, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στις 12, 13 & 14 Οκτωβρίου 2012.

Εταιρικές ομάδες και αθλητές από διαφορετικούς επιχειρηματικούς χώρους, δίνουν ραντεβού στο Σ.Ε.Φ. για να συναγωνιστούν στο αγαπημένο τους άθλημα.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Περιφέρειας Αττικής, της Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Οι Εθνικοί Εταιρικοί Αγώνες 2012 είναι μία αθλητική εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών στην οποία περιλαμβάνονται ομαδικά αθλήματα: ποδόσφαιρο 5Χ5, μπάσκετ 5vs5, μπάσκετ 3on3, βόλλευ, beach volley και ατομικά: τέννις, σκουώς, πινγκ πονγκ, τρέξιμο και μπόουλινγκ. Παράλληλα, δράσεις για μικρούς και μεγάλους - εργαζόμενους αλλά και τις οικογένειες τους - θα πλαισιώσουν τη διοργάνωση και θα ολοκληρώσουν τον εορταστικό χαρακτήρα του τριημέρου, δίνοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία διασύνδεσης και ανταλλαγής ιδεών.

Οι Αγώνες διοργανώνονται από τον μη κερδοσκοπικό φορέα Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης & Υγείας (HOCSH), ο οποίος αποτελεί μέλος της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Εταιρικού Αθλητισμού (Εuropean Federation for Company Sport) και έχει βασικό σκοπό την ενεργοποίηση των εργαζομένων στη"δια βίου άσκηση", κάτι που για πρώτη φορά γίνεται οργανωμένα στην Ελλάδα.

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και η SPORTDAY.

Εθνικοί Εταιρικοί Αγώνες 2012! Μπείτε στο παιχνίδι!

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.hocsh.org,https://www.facebook.com/HOCSH, 210 7232909.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x