Δελτία Τύπου

Γκολ & κάρτες!

Ομαλά εξελίχθηκε και η τρίτη αγωνιστική με τις ομάδες να ανεβάζουν την απόδοση τους και να προσπαθούν ξεφύγουν στην κατάταξη. Έτσι στην A' κατηγορια Cobra και Παγκρήτιος μπήκαν μπροστά με εννέα βαθμούς, η Αναγέννηση δείχνει καλά αγωνιστικά στοιχειά, ενώ παρουσιάζεται πειθαρχημένη και πολύ καλά οργανωμένη.

Ομαλά εξελίχθηκε και η τρίτη αγωνιστική με τις ομάδες να ανεβάζουν την απόδοση τους και να προσπαθούν ξεφύγουν στην κατάταξη.

Έτσι στην A' κατηγορια Cobra και Παγκρήτιος μπήκαν μπροστά με εννέα βαθμούς, η Αναγέννηση δείχνει καλά αγωνιστικά στοιχειά, ενώ παρουσιάζεται πειθαρχημένη και πολύ καλά οργανωμένη.

Το σκορ …της ημέρας διαμορφώθηκε στο Νίκαια-Πανελλήνιος (6-5), ενώ ο αγώνας που ξεχώρισε ήταν το Αστέρας Ηλιουπόλεως-Nemesis Καρέα (3-3). Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με αστοχίες εκατέρωθεν στον πειθαρχικό τομέα καθώς ο Αστέρας τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες και η Nemesis με εννέα!

Η νεοφώτιστη Saint «ετιενε» πήρε βαθμολογική ανάσα νικώντας την κυπελλούχο Δόξα Η. Σμύρνης με 4-2 και ελπίζει για κάτι καλύτερο στην μεγάλη κατηγορία.

Στη V' κατηγορία, έκπληξη ήταν η ισοπαλία του Αιόλου με την Nova Roma, ενώ ο Διόνυσος συνεχίζει ακάθεκτος να προηγείται χωρίς να έχει δεχθεί τέρμα. Φυσιολογικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα με την νίκη των Ροσονέρι επί της Alimunda με 2-0 να ξεχωρίζει καθώς ήταν ντέρμπι νεοφώτιστων (ο αγώνας καλύφθηκε και θα προβληθούν οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ την Τετάρτη στο Anexartito.gr).

Στην τρίτη κατηγορία φιγουράρουν πρώτοι οι Παλαίμαχοι, με τους Αδέσποτους και την Sierra να ακολουθούν, ενώ αξιοπρόσεκτο είναι ότι είχαμε πολλά γκολ -από τρία και πάνω- σε κάθε αγώνα.

Γενικά, το φετινό ξεκίνημα της Ένωσης Ανεξαρτητων Ομάδων Αττικής φαντάζει ιδανικό καθώς τόσο οργανωτικά όσο και πειθαρχικά κυλούν όλα μέσα στα πλαίσια που έχει θέσει η Επιτροπή Πρωταθλήματος και τα προβλήματα είναι ελάχιστα.

Περισσότερα: www.anexartito.gr

Τηλ.: 210-8970630

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x