Ισπανία

«Ρουφιάνος» της Ρεάλ ο Κασιγιας

Για διαρροή πληροφοριών στον Τύπο μέσω της Σάρα Καρμπονέρο κατηγορεί τον Ίκερ Κασίγιας ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «Confidencial Digital». Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θεωρεί ότι ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης ακούει προσεκτικά τα όσα λέγονται στα αποδυτήρια της ομάδας και αργότερα τα μεταφέρει στη σύντροφό του, η οποία είναι μία από τις γνωστές δημοσιογράφους στην Ισπανία.

Για διαρροή πληροφοριών στον Τύπο μέσω της Σάρα Καρμπονέρο κατηγορεί τον Ίκερ Κασίγιας ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «Confidencial Digital».

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θεωρεί ότι ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης ακούει προσεκτικά τα όσα λέγονται στα αποδυτήρια της ομάδας και αργότερα τα μεταφέρει στη σύντροφό του, η οποία είναι μία από τις γνωστές δημοσιογράφους στην Ισπανία.

Το ρεπορτάζ του εν λόγω σάιτ υπογραμμίζει ότι αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που προκαλούν την… θλίψη του «CR7», ο οποίος έχει επηρεαστεί από τα χλευαστικά σχόλια των συναδέλφων του μετά τη βράβευση του Αντρές Ινιέστα από την UEFA.

Οι κακές σχέσεις του Ρονάλντο και του Κασίγιας φάνηκαν και όταν ο Πορτογάλος πέτυχε το νικητήριο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League και ο διεθνής τερματοφύλακας δεν πανηγύρισε. Όλα δείχνουν, όμως, ότι τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο…

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x