Stoiximan Super League

Ένας ο «πονοκέφαλος» του Δώνη

Κλειστά έχει κρατήσει ο Γιώργος Δώνης τα χαρτιά του καθ’ όλη την εβδομάδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ στον σαββατιάτικο (19:30) αγώνα με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια. Μόνο την Τετάρτη είχε δείξει κάποια πράγματα ο 43χρονος προπονητής, όμως χθες αποφάσισε να μην φανερώσει περισσότερες από τις σκέψεις του για το παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά» με τους Ακρίτες.

Κλειστά έχει κρατήσει ο Γιώργος Δώνης τα χαρτιά του καθ’ όλη την εβδομάδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ στον σαββατιάτικο (19:30) αγώνα με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Μόνο την Τετάρτη είχε δείξει κάποια πράγματα ο 43χρονος προπονητής, όμως χθες αποφάσισε να μην φανερώσει περισσότερες από τις σκέψεις του για το παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά» με τους Ακρίτες.

Το θετικό για τον Έλληνα τεχνικό είναι ότι ξέρει σε ποιους ακριβώς πρέπει να υπολογίζει και δεν υπάρχει κανένας αμφίβολος. Ο μοναδικός «πονοκέφαλος» του Δώνη αφορά τον παίκτη που θα χρησιμοποιήσει ως αριστερό χαφ στο 4-4-2.

Εκεί έπαιξε ο Σταφυλίδης, εκεί δοκιμάστηκε προχθές και εκεί περιμένει ο Ρομπέρ. Ισως και ο Γεωργιάδης. Και γι' αυτή τη θέση ο Δώνης ίσως να έχει αποφασίσει, αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμα.

Στην αποστολή πάντως που ανακοινώθηκε δεν υπάρχουν αλλαγές, εκτός από την παρουσία του Παναγιωτούδη αντί του Κίτσιου.

Κατά τα άλλα συμμετέχουν οι Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Ετο, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ, Χακόμπο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x