F1

Χάμιλτον: «Έντονος ο ανταγωνισμός με τη Ferrari»

Ικανοποιημένος από την απόδοση της McLaren και τις βελτιώσεις που έχει υποστεί το μονοθέσιο δήλωσε ο Λιούις Χάμιλτον, ενόψει του γκραν πρι της Σιγκαπούρης (21-23/9). Ακόμη, ο Βρετανός επισήμανε πως το… κλειδί για έναν εύκολο αγώνα στους δρόμους της Μαρίνας Μπέι, είναι μία καλή θέση στις κατατακτήριες δοκιμές, ενώ συμπλήρωσε πως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, δεδομένης της καλής δουλειάς που κάνει η Ferra

Ικανοποιημένος από την απόδοση της McLaren και τις βελτιώσεις που έχει υποστεί το μονοθέσιο δήλωσε ο Λιούις Χάμιλτον, ενόψει του γκραν πρι της Σιγκαπούρης (21-23/9).

Ακόμη, ο Βρετανός επισήμανε πως το… κλειδί για έναν εύκολο αγώνα στους δρόμους της Μαρίνας Μπέι, είναι μία καλή θέση στις κατατακτήριες δοκιμές, ενώ συμπλήρωσε πως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, δεδομένης της καλής δουλειάς που κάνει η Ferrari.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τις βελτιώσεις στο μονοθέσιο μας. Το να εξελίσσεσαι είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας της σεζόν. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, η Ferrari κάνει πολύ καλή δουλειά», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου.

Ο Χάμιλτον ακόμη τόνισε πως η θέση από την οποία θα εκκινήσει στον αγώνα της Σιγκαπούρης είναι πολύ σημαντική.

«Το γκραν πρι της Σιγκαπούρης είναι εντυπωσιακό και απαιτεί τα μέγιστα από τους πιλότους. Το να εκκινήσεις όσο πιο ψηλά γίνεται, βοηθά να έχεις έναν πιο εύκολο αγώνα, καθώς η Σιγκαπούρη είναι ένα από το πιο δύσκολα σιρκούι για να προσπεράσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x