Stoiximan Super League

Χωρίς δύο και… φορ

Αντώνης Πετρόπουλος και Κώστας Μπαρμπαρούσης αποκλείστηκαν από την αποστολή του Παναθηναϊκού για την μεθαυριανή αναμέτρηση με τη Μάριμπορ στη Σλοβενία για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League (22:05). Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη δοκιμή που έκανε έδειξε τη σκέψη του να παρατάξει τους «πράσινους» χωρίς κλασικό σέντερ φορ και με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο αιχμή του δόρατος

Αντώνης Πετρόπουλος και Κώστας Μπαρμπαρούσης αποκλείστηκαν από την αποστολή του Παναθηναϊκού για την μεθαυριανή αναμέτρηση με τη Μάριμπορ στη Σλοβενία για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League (22:05).

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη δοκιμή που έκανε έδειξε τη σκέψη του να παρατάξει τους «πράσινους» χωρίς κλασικό σέντερ φορ και με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο αιχμή του δόρατος. Η ενδεκάδα που παρέταξε αποτελείτο από τους Καρνέζη στο τέρμα, Βύντρα στο δεξί και Σπυρόπουλο στο αριστερό άκρο της άμυνας, Μπουμσόνγκ και Βελάσκες στόπερ, Κατσουράνη, Βιτόλο και Ζέκα στο χώρο του κέντρου, αλλά και τους Σισοκό και Κουίνσι να βοηθούν από τα άκρα τον Χριστοδουλόπουλου. Στην πορεία του διπλού ο Πορτογάλος προπονητής αντικατέστησε τον τελευταίο με τον Φορναρόλι.

Εκτός της 20άδας που επελέγη έμεινε επίσης ο ανέτοιμος Σο, όπως και οι νεαροί, Ταμπάκης, Λαγός, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Μαρινάκης και Κουσίδης. Η αποστολή του «τριφυλλιού» αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης με πτήση τσάρτερ για τη Σλοβενία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x