Stoiximan Super League

Δεν ησυχάζει ούτε στα ρεπό ο «Αναστό»

Την ευκαιρία να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα πριν μπει για τα καλά το φθινόπωρο θα έχουν οι παίκτες του ΟΦΗ, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος τους έδωσε ρεπό για την Κυριακή (9/9). Ωστόσο, ο τεχνικός των Κρητικών μόνο να ησυχάσει δεν μπορεί, αφού λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η διορία για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές δεν έχει βρει ακόμη εκείνους που θα συμπληρώσουν τα κομμάτια του αγωνιστικού του πάζλ.

Την ευκαιρία να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα πριν μπει για τα καλά το φθινόπωρο θα έχουν οι παίκτες του ΟΦΗ, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος τους έδωσε ρεπό για την Κυριακή (9/9).

Ωστόσο, ο τεχνικός των Κρητικών μόνο να ησυχάσει δεν μπορεί, αφού λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η διορία για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές δεν έχει βρει ακόμη εκείνους που θα συμπληρώσουν τα κομμάτια του αγωνιστικού του πάζλ.

Τόσο ο Αναστόπουλος όσο και ο επικεφαλής σε θέματα μεταγραφών του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς, συνεχίζουν να ψάχνουν δύο ακόμη ποδοσφαιριστές από τους οποίους ο ένας θα αγωνίζεται στην «καρδιά» της άμυνας, ενώ ο άλλος στη μεσαία γραμμή του γηπέδου.

Κατά τα άλλα στις προπονήσεις θα επιστρέψει από τη Δευτέρα (10/9) ο Κώστας Μπανούσης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες
ταλαιπωρούνταν από ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Επιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x