Ιταλία

«Βλέπει» Φάμπρεγας η Μίλαν

Στο «στόχαστρο» της Μίλαν εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου βρίσκεται ο Σεσκ Φάμπρεγας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Corriere dello Sport» αναφέρει ότι ο Ισπανός μέσος βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας των «ροσονέρι», αφού αυτή τη στιγμή ο 25χρονος παίκτης… ζεσταίνει τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Στο «στόχαστρο» της Μίλαν εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου βρίσκεται ο Σεσκ Φάμπρεγας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Corriere dello Sport» αναφέρει ότι ο Ισπανός μέσος βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας των «ροσονέρι», αφού αυτή τη στιγμή ο 25χρονος παίκτης… ζεσταίνει τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο διεθνής χαφ δεν χρησιμοποιήθηκε στην πρόσφατη των «μπλαουγκράνα» από τη Ρεάλ Μαδρίτης και αποδοκιμάστηκε από τους Καταλανούς οπαδούς στη νίκη επί της Βαλένθια το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει ότι υπάρχουν εξαιρετικές σχέσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους, όμως δεν θα είναι εύκολο η Μίλαν να πάρει τον Φάμπρεγας. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της «Marca», ο Ισπανός τόνισε ότι «δεν είμαι μία εξαιρετική αλλαγή. Ο προπονητής ξέρει τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x