Euro

Σύνθημα νίκης από τους διεθνείς

Μόνο τη νίκη έχουν στο μυαλό τους οι διεθνείς για την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Λετονία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Οι Νίκος Σπυρόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, Στέφανος Αθανασιάδης και Λουκάς Βύντρα έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση της Vodafone και στις δηλώσεις που έκαναν εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για το ματς της Παρασκευής (7/9), λέγοντας πως δεν υπάρχει κανένα άγχος.

Μόνο τη νίκη έχουν στο μυαλό τους οι διεθνείς για την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Λετονία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Οι Νίκος Σπυρόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, Στέφανος Αθανασιάδης και Λουκάς Βύντρα έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση της Vodafone στο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο και στις δηλώσεις που έκαναν εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για το ματς της Παρασκευής (7/9), λέγοντας πως δεν υπάρχει κανένα άγχος.

Οι παίκτες επίσης ενημερώθηκαν για νέα προϊόντα και υπηρεσίες της Vodafone ενώ ιδιαίτερη αίσθηση έκανε το νέο Smartphone LG Optimus L5 που συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, το λειτουργικό σύστημα Android 4.0 και σχεδιασμό υψηλής αισθητικής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των διεθνών:

Νίκος Σπυρόπουλος: «Δεν έχουμε άγχος για την πρεμιέρα και θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί. Ξέρουμε τη Λετονία, καθώς την αντιμετωπίσαμε πρόσφατα στα προκριματικά του Euro. Το ζήτημα είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Δεν είμαστε αγχωμένοι. Να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Εύχομαι να πάρουμε του τρεις βαθμούς πρώτα με Λετονία και μετά με τη Λιθουανία στην έδρα μας».

Γιάννης Μανιάτης: «Ξέρουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και γι’ αυτό προσπαθούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε σίγουρα δύο νίκες αλλά και κοιτάμε το πρώτο παιχνίδι με τη Λετονία».

Στέφανος Αθανασιάδης: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη. Πάντα υπάρχει λίγο άγχος στην αρχή, αλλά θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το τρίποντο με τη Λετονία».

Η Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής μας Ομάδας, στέκεται στο πλευρό της αγαπημένης ομάδας όλων των Ελλήνων εδώ και εννιά χρόνια και στηρίζει με συνέπεια και υπερηφάνεια το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας που χαρίζει σε όλους μας ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης και χαράς.

Η Vodafone πάντα στο πλευρό Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου γίνεται ένα με όλους τους Έλληνες φιλάθλους και εκφράζει εμπράκτως τη μακροχρόνια στήριξη της στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας στην πορεία της προς την κορυφαία παγκόσμια ποδοσφαιρική συνάντηση της Βραζιλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x