Αγγλία

Απουσίες με …νόημα στην Άρσεναλ

Το τέλος της παρουσίας των Μαρουάν Σαμάκ, Νίκλας Μπέντνερ και Παρκ Τσου-Γιουνγκ στην Άρσεναλ δείχνει να είναι πιο κοντά από ποτέ. Οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν έδωσαν το «παρών» στην πρωινή προπόνηση των Λονδρέζων, κλήθηκαν στα γραφεία της ομάδας, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Νοτιοκορεάτης άσος εμφανίστηκε ενώπιον της διοίκησης με βαλίτσες!

Το τέλος της παρουσίας των Μαρουάν Σαμάκ, Νίκλας Μπέντνερ και Παρκ Τσου-Γιουνγκ στην Άρσεναλ δείχνει να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν έδωσαν το «παρών» στην πρωινή προπόνηση των Λονδρέζων, κλήθηκαν στα γραφεία της ομάδας, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Νοτιοκορεάτης άσος εμφανίστηκε ενώπιον της διοίκησης με βαλίτσες!

Και οι τρεις επιθετικοί δεν υπολογίζονται από τον Αρσέν Βενγκέρ και όλο το καλοκαίρι η Άρσεναλ προσπαθεί να τους παραχωρήσει.

Αν και μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει καταστεί δυνατό, όλα δείχνουν πως και οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της ομάδας.

Όπως μεταδίδουν Βρετανοί ρεπόρτερ και οι τρεις του δεν προπονήθηκαν το πρωί της Πέμπτης και ειδοποιήθηκαν να μεταβούν στα γραφεία του συλλόγου.

Μάλιστα, ο αρχισυντάκτης της «London Evening Standard» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό πως ο Παρκ εμφανίστηκε στα γραφεία με βαλίτσες, κάτι που εντείνει τη φημολογία για την άμεση αποχώρησή του από την Άρσεναλ.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x