Γερμανία

Έμεινε στη Σάλκε ο Παπαδόπουλος

Αρνητικά απάντησε η Σάλκε στην πρόταση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την παραχώρηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr. Η ρωσική ομάδα κατέθεσε προσφορά ύψους 18 εκατ. ευρώ στους Γερμανούς, οι οποίοι –σύμφωνα με το ρεπορτάζ- ζητούσαν ακατέβατα 20 εκατ. ευρώ για την πώληση του διεθνούς στόπερ.

Αρνητικά απάντησε η Σάλκε στην πρόταση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την παραχώρηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr.

Η ρωσική ομάδα κατέθεσε προσφορά ύψους 18 εκατ. ευρώ στους Γερμανούς, οι οποίοι – σύμφωνα με το ρεπορτάζ - ζητούσαν ακατέβατα 20 εκατ. ευρώ για την πώληση του διεθνούς στόπερ.

Ο βασικός λόγος, όμως, είναι ότι βρισκόμαστε λίγες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και δεν θα μπορούσε να καλυφθεί το κενό του βασικού κεντρικού αμυντικού της ομάδας.

Ο 20χρονος παίκτης ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να πάει στη Ρωσία, ενώ ο πατέρας φέρεται να είχε ήδη ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη για να «τσεκάρει» τις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου και τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα.

Ίσως ο Παπαδόπουλος να σκέφτηκε ότι είναι καλύτερο για τον ίδιο να μείνει στην Μπουντεσλίγκα , το οποίο είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και του χρόνου να έρθει μία πρόταση από έναν κορυφαίο σύλλογο της Ευρώπης.

Η Ζενίτ πρόσφερε στον Παπαδόπουλο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 3 εκατ. ευρώ.

Ουσιαστικά το κασέ του Παπαδόπουλου θα ανέβαινε τέσσερις φορές πάνω και παραλίγο να γίνει ο καλύτερα αμειβόμενος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x