Ελλάδα

Ψάχνει και θα τον βρει

Σύντομα τελειώνει η αναζήτηση ψηλού για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» εξακολουθούν να περιμένουν τον Λούις Άμουντσον, αλλά και τον Στέφαν Λάσμε, που συνεχίζουν να έχουν προτεραιότητα το ΝΒΑ, αλλά η υπομονή τους εξαντλείται. Νέο όνομα στη λίστα ο Κρις Ράιτ. Πλησιάζει ο Γκουό, δανεικός ο Μελισσαράτος.

Σύντομα τελειώνει η αναζήτηση ψηλού για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» εξακολουθούν να περιμένουν τον Λούις Άμουντσον, αλλά και τον Στέφαν Λάσμε, που συνεχίζουν να έχουν προτεραιότητα το ΝΒΑ, αλλά η υπομονή τους εξαντλείται. Πάντως οι Κυπελλούχοι δεν ανησυχούν και εμφανίζονται καθησυχαστικοί πως θα βρουν αυτό που ψάχνουν στην αγορά.

Ένα από τα νέα ονόματα που προστέθηκαν στη λίστα είναι αυτό του Κρις Ράιτ, του 24χρονου πάουερ φόργουορντ (2,03μ.), που δεν επελέγη στα ντραφτ του 2011 αλλά κέρδισε μία θέση στο ρόστερ των Ουόριορς με τους οποίους είχε 2,9 πόντους και 1,9 ριμπάουντ σε 7:42 συμμετοχής κατά μέσο όρο και συνολικά 24 εμφανίσεις. Πάντως πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στο NBDL έχοντας 17,5 πόντους και 9,8 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Στο μεταξύ, ο Αϊλούν Γκουό βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό. Ο Κινέζος γκαρντ, εφόσον υπογράψει, θα γίνει ο πρώτος από τη χώρα του που θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα.

Επένδυση με Μελισσαράτο

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις μεταγραφές-επενδύσεις και μετά τους Χαραλαμπόπουλο και Διαμαντάκο απέκτησε τον Πέτρο Μελισσαράτο από τον Άλιμο. Ο 19χρονος πάουερ φόργουορντ (2,06μ.), που στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων φέτος είχε 9,8 πόντους και 5,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, αναμένεται να δοθεί δανεικός.

* Μετά το χθεσινό ρεπό, συνεχίζονται από σήμερα οι προπονήσεις στο Καρπενήσι. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώνεται την Τρίτη και το πρωί της Τετάρτης οι «πράσινοι» επιστρέφουν στη βάση τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x