Ισπανία

Ελπίζει ακόμα ο Μόντριτς

Τη θετική απάντηση της Τότεναμ για να υπογράψει στην Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει από ώρα σε ώρα ο Λούκα Μόντριτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Marca» αναφέρει ότι ο Κροάτης χαφ ελπίζει ότι οι Λονδρέζοι θα δώσουν τη συγκατάθεσή τους για να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα και να αποτελέσει μία από τις καλύτερες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού.

Τη θετική απάντηση της Τότεναμ για να υπογράψει στην Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει από ώρα σε ώρα ο Λούκα Μόντριτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Marca» αναφέρει ότι ο Κροάτης χαφ ελπίζει ότι οι Λονδρέζοι θα δώσουν τη συγκατάθεσή τους για να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα και να αποτελέσει μία από τις καλύτερες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού.

Εάν ο πρόεδρος του βρετανικού συλλόγου, Ντάνιελ Λίβι, να «παίξει» με τον 26χρόνο παίκτη, τότε ίσως η συγκεκριμένη ιστορία κρατήσει μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Από την πλευρά του, ο προπονητής των «σπιρουνιών» τόνισε: «Ο πρόεδρος μου ότι στις συνομιλίες που είχε υπάρχει σημαντική πρόοδος. Η κατάσταση θα μπορούσε να επιλυθεί εντός των προσεχών ημερών».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x