Δελτία Τύπου

Παρουσίαση νέων εμφανίσεων του Ολυμπιακού

Λίγο πριν το επίσημο ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, η PUMA αποκαλύπτει τις θρυλικές εμφανίσεις που θα φορούν οι νταμπλούχοι Ελλάδος, σε όλες τις εγχώριες και διεθνής διοργανώσεις.

Λίγο πριν το επίσημο ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, η PUMA αποκαλύπτει τις θρυλικές εμφανίσεις που θα φορούν οι νταμπλούχοι Ελλάδος, σε όλες τις εγχώριες και διεθνής διοργανώσεις.

Tο ακατέργαστο πάθος και ο ενθουσιασμός που προκαλεί το ποδόσφαιρο αποτελεί τη θεματική της παγκόσμιας καμπάνιας της PUMA. Και πως γίνεται αυτό; Μια ταινία αρκεί και το παιχνίδι είναι έτοιμο να ξεκινήσει! Τη διπλώνεις, τη κολλάς και...έχεις ένα τέρμα, στο τοίχο της πολυκατοικίας σου, στο στενό της γειτονιάς σου. Αυτό το concept μεταφέρθηκε τη φετινή χρονιά στο σχεδιασμό και των τριών εμφανίσεων. Μάλιστα, στην κλασική ερυθρόλευκη φανέλα οι ταινίες είναι ορατές και στις λευκές ρίγες της, δίνοντας έτσι ένα μοναδικό χαρακτήρα σε κάθε μία.

Αν και κάθε εμφάνιση είναι ξεχωριστή, όλες τους διαθέτουν ως κοινό παρανομαστή το design και τα ίδια υψηλά ποιοτικά standards που χρησιμοποιήθηκαν στη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας.

Πιο Συγκεκριμένα:

-Η τεχνολογία Dry Cell πρόκειται για μια τεχνολογία που απομακρύνει την υγρασία από το δέρμα τη στιγμή που αναπτύσσεται προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη άνεση στον ποδοσφαιριστή.
-Το ειδικό πλέγμα ινών που είναι κατασκευασμένη η εμφάνιση επιτρέπει τον φρέσκο αέρα να ανακυκλώνεται και να κυκλοφορεί στο σώμα του ποδοσφαιριστή κρατώντας τον στεγνό και δίνοντάς του μεγαλύτερη άνεση.
-Το ειδικά σχεδιασμένο σημείο της φανέλας κάτω από τη μασχάλη επιτρέπει μεγαλύτερη ευκολία κινήσεων χωρίς περιορισμούς.

Ο Ερρίκος Ασλάνης, Sports Marketing Supervisor της PUMA Hellas δήλωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την PUMA η συνεργασία μας με την ομάδα του Ολυμπιακού και τη φετινή χρονιά. Για αυτό, προσπαθήσαμε ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ένα εντυπωσιακό design σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία. Οι νέες φανέλες θα είναι διαθέσιμες προς πώληση από σήμερα και εύχομαι να φέρουν γούρι στην ομάδα».


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με:
Publicis Consultants | Athens
Πωλίνα Διγαλέτου, τηλ. 210-2711721, e-mail: pdigaletos@publicis-consultants.gr
Οι φωτογραφίες είναι του Johnny Panopoulos

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x