Ισπανία

Μέσι: «Θέλω όλους τους τίτλους»

Την επιθυμία του να κερδίσει πολλούς τίτλους με την Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Λιονέλ Μέσι μετά το θετικό ξεκίνημα των Καταλανών κόντρα στη Σοσιεδάδ (5-1). Ο 25χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στον τρόπο που αγωνίζονται, επισημαίνοντας πως αν και έχει αλλάξει ο προπονητής, η φιλοσοφία παραμένει η ίδια.

Την επιθυμία του να κερδίσει πολλούς τίτλους με την Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Λιονέλ Μέσι μετά το θετικό ξεκίνημα των Καταλανών κόντρα στη Σοσιεδάδ (5-1).

Ο 25χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στον τρόπο που αγωνίζονται, επισημαίνοντας πως αν και έχει αλλάξει ο προπονητής, η φιλοσοφία παραμένει η ίδια.

«Είμαστε μία ομάδα που θέλει να κερδίζει τίτλους για τον σύλλογο. Εγώ θέλω να τους κερδίζω όλους, όπως και ο Τίτο. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε.

Παρά το γεγονός ότι έχουμε έναν καινούριο προπονητή, η ομάδα συνεχίζει να παίζει με την ίδια φιλοσοφία, αγωνιζόμαστε με το ίδιο στυλ παιχνιδιού
», ήταν τα λόγια του Μέσι, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στα δύο παιχνίδια του Σούπερ Καπ στα οποία θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης (23/8 και 29/8).

«Θα είναι δύο πολύπλοκα παιχνίδια. Το κλειδί της επιτυχίας είναι όλοι οι παίκτες να συμμετέχουν στο παιχνίδι, έτσι μπορούμε να σκοράρουμε πολλά γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x