Stoiximan Super League

Πιάνει λιμάνι ο Κοντρέρας!

Μεταμεσονύχτια ανατροπή στην υπόθεση του Πάμπλο Κοντρέρας. Αν και η υπόθεση της μεταγραφής του Χιλιανού αμυντικού στον Ολυμπιακό φαινόταν να ναυαγεί, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να κατέθεσαν αντιπρόταση που ικανοποιεί την Κόλο-Κόλο και ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα. «Φαίνεται πως οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία που θα είναι συμφέρουσα για την Κόλο-Κόλο και μένα», τόνισε ο 34χρονος αμυντικός.

Μεταμεσονύχτια ανατροπή στην υπόθεση του Πάμπλο Κοντρέρας. Αν και η υπόθεση της μεταγραφής του Χιλιανού αμυντικού στον Ολυμπιακό φαινόταν να ναυαγεί, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να κατέθεσαν αντιπρόταση που ικανοποιεί την Κόλο-Κόλο και ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Υπάρχει πραγματική δυνατότητα να πάω στον Ολυμπιακό, κάτι που θα επιβεβαιωθεί αύριο. Η ελληνική ομάδα έκανε νέα προσπάθεια για να με αποκτήσει και η Κόλο-Κόλο δεν είναι αρνητική», δήλωσε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και πρόσθεσε: «Τίποτα δεν είναι οριστικό, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν. Πρόθεσή μου ήταν να μείνω στην Κόλο-Κόλο, αλλά φαίνεται πως οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία που θα είναι συμφέρουσα για την Κόλο-Κόλο και μένα. Η ομάδα μου με παραχωρεί και αυτό είναι πολύ σπάνιο για παίκτες της ηλικίας μου. Είναι περίπλοκη η κατάσταση και πολύ δύσκολη για μένα. Είμαι αρχηγός της Κόλο-Κόλο και ταυτισμένος μαζί της. Όταν επέστρεψα έβαλα στην άκρη τα χρήματα και τώρα, αν υπάρξει συμφωνία, η Κόλο-Κόλο θα έχει κέρδος. Ο κόσμος θα το δεχτεί. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να τα πάει καλά η ομάδα».

Σύμφωνα με τους Χιλιανούς, ο Κοντρέρας θα αναχωρήσει την Τετάρτη για την Αθήνα και θα υπογράψει για δύο χρόνια. Η ομάδα της Χιλής θα βάλει στα ταμεία της περίπου 200.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x