Δελτία Τύπου

Οι πιο ωραίες φανέλες του Παναθηναϊκού

Στη διάθεση του κοινού είναι οι εμφανίσεις αγώνα της adidas που θα φορέσει το Τριφύλλι στην νέα αγωνιστική σεζόν στο μεγαλύτερο ελληνικό αθλητικό e-shop www.sportarena.gr.

Στη διάθεση του κοινού είναι οι εμφανίσεις αγώνα της adidas που θα φορέσει το Τριφύλλι στην νέα αγωνιστική σεζόν στο μεγαλύτερο ελληνικό αθλητικό e-shop www.sportarena.gr.

Στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε νωρίτερα από όλες τις ελληνικές ομάδες τις τρεις εμφανίσεις που θα φορέσει η ομάδα την προσεχή σεζόν.

Την παράσταση κλέβει η εκτός έδρας εμφάνιση Παναθηναϊκού σε ανθρακί χρώμα και αναμένεται να κλέψει τις καρδιές των φίλων των πράσινων. Στο κύριο σώμα της είναι ανάγλυφο το τριφύλλι, αριστερά το λογότυπο της Adidas και δεξιά το επετειακό λογότυπο του συλλόγου ενώ παραμένει όπως και πέρυσι το Εθνόσημο στο κέντρο της φανέλας. Στις πρώτες προτιμήσεις των φίλων του τριφυλλιού φαίνεται να είναι τα νέα αποκτήματα.

Η εντός έδρας φανέλα Παναθηναϊκού κινείται στο κλασσικό στυλ που έχουν οι πρώτες εμφανίσεις των πράσινων πάντα, κατ’ απαίτηση των περισσότερων φίλων του συλλόγου σε κάτι δυναμικό κι όχι εξεζητημένο. Γι’ αυτό ίσως οι σταθερές αξίες των Καραγκούνη (KARAGOUNIS 24), Κατσουράνη (KATSOURANIS 29) και Λέτο (LETO 11) είναι στις πρώτες προτιμήσεις για το πίσω μέρος της μπλούζας.

Τεχνολογικά η εμφάνιση υποστηρίζεται από τη καινοτομία Tech Fit που διατηρεί δροσερό το σώμα του αθλητή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο www.sportarena.gr, έχετε τη δυνατότητα να τυπώσετε τον αριθμό και το όνομα του αγαπημένου σας παίκτη με την επίσημη γραμματοσειρά της Adidas, είτε να επιλέξετε να τυπώσετε το δικό σας όνομα.

Μπες τώρα στο www.sportarena.gr ή τηλεφώνησε στο 801 11 70 800 (210 677 3366 από κινητό) για να αποκτήσεις τις νέες φανέλες του ΠΑΟ. Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με αντικαταβολή, είτε με πιστωτική κάρτα είτε με paypal.

Δες όλες τις διαθέσιμες εμφανίσεις Παναθηναϊκού κάνοντας κλικ εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x