Stoiximan Super League

Ένταση στη Γ.Σ της ΑΕΚ

Λίγο μετά τις 10.00 ξεκίνησε στα Σπάτα η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ. Το «παρών» δίνει, όπως είχε ξεκαθαρίσει, ο Θωμάς Μαύρος, ενώ συμμετέχουν επίσης ο πρόεδρος των Supporters, Μάκης Κασνακίδης και της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου. Από τον Αντώνη Ηλιόπουλο εκπροσωπείται ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ένταση με αλληλοκατηγορίες μεταξύ Βούρου, Δημητρέλου και Κασνακίδη.

Λίγο μετά τις 10.00 ξεκίνησε στα Σπάτα η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ. Το «παρών» δίνει, όπως είχε ξεκαθαρίσει, ο Θωμάς Μαύρος, ενώ συμμετέχουν επίσης ο πρόεδρος των Supporters, Μάκης Κασνακίδης και της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου. Από τον Αντώνη Ηλιόπουλο εκπροσωπείται ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος κατά την τοποθέτησή του πρότεινε να πραγματοποιηθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 2,5 εκατ. ευρώ μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, υποστηρίζοντας πως αυτά τα χρήματα είναι απαραίτητα, προκειμένου να καταφέρει η ομάδα να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα.

Από την πλευρά τους, οι μικρομέτοχοι αντιπροτείνουν να οριστεί η τιμή μετοχής στα 30 λεπτά και η ΑΜΚ να φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, τονίζουν πως θα πρέπει οι κ.κ Παππάς και Νοτιάς να καλύψουν τα 10 εκατομμύρια της διαφοράς που προκύπτει από τα χρέη του 2004.

Ο Θωμάς Μαύρος επανέλαβε την πρόταση για τοποθέτηση μελών της επιλογής του στο Δ.Σ, δηλαδή ενός παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ενός supporter και ενός εκπροσώπου της Ερασιτεχνικής, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από τους κ.κ Σταυρούπολο, Βούρο, Γκατσούλα και Ηλιόπουλο.

Στο μεταξύ, υπήρξε ένταση κατά την τοποθέτηση του Γιάννη Βούρου, αφού κάποιοι συγκεντρωμένοι τον κατηγόρησαν για το ρόλο του στο γηπεδικό αλλά και στο θέμα με τους Κινέζους επενδυτές. Αργότερα, το κλίμα συνέχισε να είναι τεταμένο με τον πρώην βουλευτή να επιτίθεται κατά του Ανδρέα Δημητρέλου, αλλά να δέχεται τα βέλη του Μάκη Κασνακίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x