Stoiximan Super League

«Δεν μιλάμε για Μάτιτς»

Το όνομα του Νεμάνια Μάτιτς «παίζει» στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της ομάδας στη μεσαία γραμμή. Ωστόσο ο τεχνικός των Πειραιωτών, Λεονάρντο Ζαρντίμ, αφού τονίζει ότι τα περισσότερα ονόματα παικτών που έρχονται εκ… Πορτογαλίας δεν έχουν βάση, υποστήριξε ότι δεν έχει γίνει επαφή για την απόκτηση του 23χρονου Σέρβου της Μπενφίκα. Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξή του.

Το όνομα του Νεμάνια Μάτιτς «παίζει» στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της ομάδας στη μεσαία γραμμή.

Ωστόσο ο τεχνικός των Πειραιωτών, Λεονάρντο Ζαρντίμ, αφού τονίζει ότι τα περισσότερα ονόματα παικτών που έρχονται εκ… Πορτογαλίας δεν έχουν βάση, υποστήριξε ότι δεν έχει γίνει επαφή για την απόκτηση του 23χρονου Σέρβου της Μπενφίκα.

«Γνωρίζω την πορτογαλική αγορά, αλλά από τα ονόματα που ακούγονται τον τελευταίο μήνα, πολύ λίγα είναι σωστά. Δεν είναι αλήθεια ότι μιλάμε για τον Μάτιτς», δήλωσε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σε ραδιοφωνικό σταθμό από την Πορτογαλία, όπου βρίσκεται με την αποστολή των «ερυθρολεύκων» για μια σειρά από φιλικά προετοιμασίας. Αρχής γενομένης από σήμερα το βράδυ με αντίπαλο την Φαρένσε.

Μιλώντας σε συμπατριώτες του, αναφέρθηκε στα ατελείωτα μεταγραφικά σενάρια. «Έχουμε έρθει για τα φιλικά παιχνίδια και στόχος μας είναι να δουλέψουμε καλά και να μας βοηθήσουν οι αναμετρήσεις. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι ούτε για τον Μάτιτς, αλλά ούτε και για τους παίκτες της Γκιμαράες».

Με την ευκαιρία σχολίασε το νέο βήμα της καριέρας του. «Είμαι ευχαριστημένος που έφυγα από την Πορτογαλία για μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που είναι γνωστή στην Ευρώπη. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Θέλω πάντα να ανεβαίνω σκαλιά στην καριέρα μου. Τώρα είμαστε σε φάση δημιουργίας του ρόστερ και της ομάδας. Θέλουμε να έχουμε τον Ολυμπιακό έτοιμο στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων. Στόχος είναι η κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα και να κάνουμε θετική πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Και την μέχρι τώρα προετοιμασία των «ερυθρολεύκων». «Ακόμα είναι νωρίς, προσπαθώ να μάθω τους παίκτες και να με μάθουν και αυτοί. Προσπαθώ να περάσω τη φιλοσοφία μου και να βοηθήσω και ‘γω την ομάδα να πετύχει. Είμαι χαρούμενος, γίνεται καλή δουλειά και το κλίμα είναι ιδανικό».

Παράλληλα, έθεσε τους στόχους εν όψει της νέας σεζόν. «Στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Τέλος δεν ξέχασε να αποχαιρετήσει την παλιά του ομάδα: «H Mπράγκα θα είναι πάντα στην καρδιά μου όπως όλες οι ομάδες στις οποίες έχω δουλέψει. Εκανα πολλούς φίλους εκεί αυτόν τον χρόνο που ήμουν εκεί και δεν πρόκειται να τους ξεχάσω ποτέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x