Δελτία Τύπου

Νέα κατηγορία στο Ricardo.gr: Επαγγελματικός Εξοπλισμός

Μια νέα κατηγορία που αφορά τον Επαγγελματικό Εξοπλισμό άνοιξε στο . Στην κατηγορία αυτή τα μέλη της ιστοσελίδας μπορούν να αγοράσουν αλλά και να πουλήσουν καινούριο και μεταχειρισμένο επαγγελματικό εξοπλισμό.

Μια νέα κατηγορία που αφορά τον Επαγγελματικό Εξοπλισμό άνοιξε στο www.ricardo.gr. Στην κατηγορία αυτή τα μέλη της ιστοσελίδας μπορούν να αγοράσουν αλλά και να πουλήσουν καινούριο και μεταχειρισμένο επαγγελματικό εξοπλισμό.

Πιο συγκεκριμένα, η κατηγορία περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα εξοπλισμό ανθοπωλείων, καταστημάτων με ρούχα, ειδών κομμωτηρίου και κέντρων αισθητικής, εξοπλισμό cafe-bar και εστιατορίων, ξενοδοχειακό εξοπλισμό καθώς επίσης και εξοπλισμό καταστημάτων με τρόφιμα.

Όποια μέλη ανεβάσουν προϊόντα προς πώληση στην Νέα Κατηγορία του ricardo.gr Επαγγελματικός Εξοπλισμός, είτε με δημοπρασία είτε με σταθερή τιμή, θα έχουν 50% έκπτωση σε όλες τις επιλογές προώθησης πωλήσεων! Εκτός όμως από την έκπτωση στις επιλογές προώθησης πωλήσεων δίνεται και 50 % έκπτωση στα τέλη επιτυχημένης πώλησης, δηλαδή στην προμήθεια που λαμβάνει το ricardo.gr κάθε φορά που ολοκληρώνεται μία πώληση! Οι προσφορές ισχύουν μέχρι την Τρίτη 31/7/2012.

Τώρα στο www.ricardo.gr οι επαγγελματίες μπορούν να πουλήσουν ή να αγοράσουν σε προνομιακές τιμές ψυγεία, φούρνους, είδη κομμωτηρίου, τραπεζοκαθίσματα καφέ-μπαρ, σκαμπό, μηχανές καφέ, κλιματιστικά, πάγκους εργασίας, ράφια, καθρέπτες, ταμεία ρεσεψιόν και άλλα προϊόντα για εξοπλισμό καταστημάτων.

Το www.ricardo.gr είναι η λύση για εκείνους που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν έξυπνες online αγοραπωλησίες μέσω δημοπρασιών ή σταθερών τιμών αλλά και για τους χρήστες που θέλουν να πουλήσουν προϊόντα τα οποία δε χρειάζονται. Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη και το μόνο που χρειάζεται είναι η δωρεάν εγγραφή στο site www.ricardo.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x