Stoiximan Super League

Γεμάτη μέρα στα Σπάτα

Αγωνιστικά -και όχι μόνο- ήταν τα θέματα που απασχόλησαν την ΑΕΚ το πρωί της Δευτέρας. Από τη μία πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας, χωρίς τον Τσουκαλά που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, και από την άλλη οι διοικούντες την ΠΑΕ αναμένεται να έχουν συνάντηση με τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν για τη λύση του συμβολαίου του. Επίσης, διακοπή ρεύματος - λόγω εργασιών - αναγκάζει τους υπάλληλους της Ένωσης να δουλέψουν με προβλήματα.

Αγωνιστικά - και όχι μόνο - ήταν τα θέματα που απασχόλησαν την ΑΕΚ το πρωί της Δευτέρας.

Από τη μία πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας, χωρίς τον Τσουκαλά που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, και από την άλλη οι διοικούντες την ΠΑΕ αναμένεται να έχουν συνάντηση με τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν για τη λύση του συμβολαίου του.

Επίσης, διακοπή ρεύματος - λόγω εργασιών - αναγκάζει τους υπάλληλους της Ένωσης να δουλέψουν με προβλήματα.

Γαστρεντερίτιδα ο Τσουκαλάς

Χωρίς τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη, τον Δημήτρη Φροξυλιά και τον Σωκράτη Τσουκαλά πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο τελευταίος απουσίαζε λόγω γαστρεντερίτιδας.

Με την ομάδα προπονήθηκαν και οι Γιάγκο, Μιχάλης Παυλής, Μιχάλης Τσαμουρλίδης, Κωνσταντίνος Κοτσαρίδης, Ανδρέας Σταματής, Χρήστος Αρκούδας, Χρήστος Τομαράς και Αινείας Καλογέρης.

Με κομμένο ρεύμα…

Εν τω μεταξύ, μέχρι το μεσημέρι δεν θα έχουν ρεύμα -λόγω εργασιών της ΔΕΗ- στα Σπάτα και το συγκεκριμένο γεγονός δυσκολεύει το έργο των υπαλλήλων της ΠΑΕ που δεν μπορούν να κάνουν κανονικά τη δουλειά τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x