Δελτία Τύπου

Μαϊμού Athens Bar - Καλοκαιρινές νότες με απίστευτες γεύσεις…

Γίνεται μία… μαϊμού να είναι αυθεντική; Κι όμως γίνεται, ιδιαίτερα όταν αναφερόμαστε στα απολαυστικά cocktails, στις εκπληκτικές σοκολάτες και στη διαδικασία δημιουργίας ενός Freddo.

Γίνεται μία… μαϊμού να είναι αυθεντική; Κι όμως γίνεται, ιδιαίτερα όταν αναφερόμαστε στα απολαυστικά cocktails, στις εκπληκτικές σοκολάτες και στη διαδικασία δημιουργίας ενός Freddo.

Όμως, στο μπαράκι Μαϊμού που λειτουργεί εδώ και περίπου ένα χρόνο στο Χαλάνδρι, δεν είναι μόνο τα παραπάνω που σε ευχαριστούν. Οι reggae, jazz και παρομοίου τύπου μουσικές επιλογές και η ατμόσφαιρα το κάνουν να ξεχωρίζει από τις άλλες επιλογές στη γύρω περιοχή.

Η χαλαρή, δροσερή ατμόσφαιρα στον πεζόδρομο είναι ιδανική για πρωινό ή μεσημεριανό καφεδάκι, η γεύση του οποίου θα σε …γλυκάνει αν χάνεις στο τάβλι και θα σε αναζωογονήσει αν κουράστηκες από τη βόλτα στα μαγαζιά.

Ουσιαστικά όμως, το στοίχημα των ανθρώπων που ξεκίνησαν τη λειτουργία του bar ήταν εξαρχής να γίνει γνωστό για τα αυθεντικά, σωστά παρασκευασμένα cocktails του και πλέον δείχνει να έχει κερδηθεί με όλο και περισσότερο κόσμο να αναγνωρίζει την ποιότητα των ποτών αλλά και την ποικιλία γνώσεων των barmen της …Μαϊμούς.

Με έμφαση στο κλασσικό cocktail, με επανειλημμένες δοκιμές αλλά και τις δικές τους ξεχωριστές πινελιές τα …παιδιά πίσω από την μπάρα δημιουργούν πατροπαράδοτες αλλά και δικές τους - home made, ολόφρεσκες συνταγές. «Σύμμαχός» τους τα εξωτικά σιρόπια και λικέρ κάθε λογής και από όλα τα μέρη του κόσμου που εμπλουτίζουν τις γευστικές επιλογές του μπαρ.

Κι αν το μεράκι είναι το παν, η προσήλωση στην ικανοποίηση του πελάτη είναι η απόδειξη γι’ αυτό. Αφού κάθε cocktail δημιουργείται ξεχωριστά για κάθε επισκέπτη σύμφωνα με τις επιθυμίες που αντανακλά στον barman.

Αν λοιπόν, επιθυμείτε να δοκιμάσετε πρωτόγνωρες γεύσεις και να ταξιδέψετε σε εξωτικούς καλοκαιρινούς προορισμούς μέσα από την καρδιά του λεκανοπεδίου, τότε περάστε ένα βραδάκι από τη Μαϊμού. Ακόμη, κι ο κόσμος που συχνάζει εκεί θα σας εκπλήξει ευχάριστα…

Μαϊμού Athens Bar - Θουκυδίδου 7Α, Χαλάνδρι
Τηλ.: 210-68.43.279

Facebook Page

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x