Ισπανία

Περιμένει ρεκόρ ο Μουρίνιο από τον Ρονάλντο

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο έχει καταφέρει να σπάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο ως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης. Παρόλα αυτά, ο Ζοσέ Μουρίνιο δείχνει σίγουρος ότι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μπορεί να σημειώσει νέες επιτυχίες την σεζόν που θα ξεκινήσει σε περίπου έναν μήνα.

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο έχει καταφέρει να σπάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο ως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρόλα αυτά, ο Ζοσέ Μουρίνιο δείχνει σίγουρος ότι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μπορεί να σημειώσει νέες επιτυχίες την σεζόν που θα ξεκινήσει σε περίπου έναν μήνα.

Μάλιστα, τονίζει ότι ο διεθνής παίκτης θα εκπλήσσει για ακόμη μία φορά τους πάντες με τα νέα του επιτεύγματα και η αγωνιστική περίοδος 2012/13 θα είναι η καλύτερη στην καριέρα του.

Ο λόγος είναι ότι ο «CR7» έχει γίνει περισσότερο ανταγωνιστικός και επαγγελματίας από τη στιγμή που έχει πάει στη «βασίλισσα» και όταν ο Μουρίνιο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ταυτόχρονα ο Ρονάλντο έχει θέσει ως προσωπικό του στόχο την κατάκτηση του δέκατου Champions League στην ιστορία του συλλόγου.

Μετά το Κύπελλο Ισπανίας και το πρωτάθλημα, ο Ρονάλντο «θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν με μεγαλύτερη δίψα, επειδή φτάσαμε δύο φορές στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στόχος του είναι ο τελικός και να πάρουμε το τρόπαιο».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x