Δελτία Τύπου

Οι νικητές των ψηφιακών δεκτών από την ELECTRONET!

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο μεγάλος διαγωνισμός του Sport-fm.gr και της Electronet που προσέφερε σε τρεις τυχερούς επισκέπτες από έναν ψηφιακό δέκτη για να μπορούν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους κανάλια μέσω αναλογικής τηλεόρασης και μετά τις 20 Ιουλίου!

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο μεγάλος διαγωνισμός του Sport-fm.gr και της Electronet που προσέφερε σε τρεις τυχερούς επισκέπτες από έναν ψηφιακό δέκτη για να μπορούν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους κανάλια μέσω αναλογικής τηλεόρασης και μετά τις 20 Ιουλίου!

Κατόπιν κλήρωσης που διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012 στα γραφεία του Διοργανωτή οι τρεις (3) τυχεροί που αναδείχθηκαν και κερδίζουν από έναν (1) επίγειο ψηφιακό δέκτη Mpeg4, Bitmore DTV200-SD είναι οι:
- Αργυρού Κώστας, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -777,
- Μιχαήλ Γεώργιος, με αριθμό σταθερού τηλεφώνου που λήγει σε -493 και
- Ευαγγελόπουλος Μανώλης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -690.

Για περισσότερα δώρα: «Πες κάτι μικρό, κέρδισε κάτι μεγάλο!»
Η Electronet, το μεγάλο ελληνικό δίκτυο καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, διοργανώνει στο facebook τον πιο fun διαγωνισμό του καλοκαιριού.

Όποιος κάνει κλικ στη σελίδα facebook.com/ElectronetOfficial, έχει να απαντήσει μόνο μια ερώτηση: τι είναι το πρώτο πράγμα που κάνει το πρωί! Ύστερα διαλέγει το δώρο που επιθυμεί και μπαίνει στη μεγάλη κλήρωση! Στο τέλος του διαγωνισμού, όλοι θα γνωρίζουμε τον τύπο των συμμετεχόντων με βάση το δώρο που καθένας έχει επιλέξει!

Η ενέργεια θα διαρκέσει μέχρι 31 Ιουλίου και θα κληρωθούν 5 υπερτυχεροί για μία τηλεόραση 40’’, ένα iPad 3, ένα DVD Blu-Ray Disc Player, ένα smartphone και ένα κλιματιστικό!

BITMORE EΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ MPEG4 DTV200-SD
- MPEG4/MPEG2 συμβατό
- Εγγραφή προγραμμάτων – PVR
- Time Shift
- Λειτουργία Media Player
- EPG και Teletext
- Ελληνικό και πολύγλωσσο μενού οθόνης OSD
- USB θύρα με υποστήριξη FAT/NTFS

O Bitmore DTV200 είναι ένας ψηφιακός MPEG4/MPEG2 δέκτης ο οποίος σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε επίγεια ψηφιακή τηλεόραση στην αναλογική συσκευή τηλεόρασης που ήδη έχετε. Με τη χρήση ενός εξωτερικού μέσου αποθήκευσης σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες PVR και Time Shift. Έτσι δεν θα χάσετε ποτέ ξανά κάποια αγαπημένη σας ταινία ή αθλητικά γεγονότα.

Με τη λειτουργία PVR μπορείτε να κάνετε εγγραφή ενός προγράμματος ενώ παρακολουθείτε κάποιο άλλο από την ίδια ομάδα τεσσάρων καναλιών της ίδιας συχνότητας. O DTV200 είναι ένας μικρός και κομψός δέκτης, ο οποίος σας εισάγει στο νέο κόσμο της ψηφιακής τηλεόρασης σε λίγα λεπτά.

Όροι συμμετοχής:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα).
1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012 και ώρα 12:00 έως και την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012 και ώρα 11:00.
2. Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμπλήρωση της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για το συμμετέχοντα.
3. Η κλήρωση των Δώρων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδείξει τρεις (3) νικητές.
4. Το Δώρο για τον κάθε νικητή είναι ένας επίγειος ψηφιακός δέκτης Mpeg4, Bitmore DTV200-SD.
5. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν από τον ιστότοπο που διεξήγε το διαγωνισμό και θα ενημερωθούν από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM για την παραλαβή του δώρου τους. Για την παραλαβή του δώρου του ο κάθε νικητής θα πρέπει να αποδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο του ζητηθεί από το Διοργανωτή.
6. Το Δώρο κάθε νικητή είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.
7. Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στους νικητές από τη χρήση του.
8. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από το «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής της προωθητικής ενέργειας, την κλήρωση και παράδοση του Δώρου, ενώ συναινεί στη χρήση των στοιχειών επικοινωνίας του για ενημέρωσή του σχετικά με μελλοντικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες του «Διοργανωτή». Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν επιθυμεί να αναπαράσχει την προαναφερθείσα συναίνεσή του πρέπει να το δηλώσει τούτο ρητά στο e-mail επικοινωνίας του «Διοργανωτή» (site@sport-fm.gr).
9. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο.
10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x