sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Οι… βαριές φανέλες της Ευρώπης! (pics)

Αρκετές απ’ αυτές είναι συνηθισμένες. Κάποιες άλλες είναι πιο… extreme. Υπάρχουν και οι επετειακές, που αναγκαστικά πρέπει να ξεχωρίζουν. Είτε έτσι, είτε αλλιώς όμως, οι νέες εμφανίσεις των μεγάλων συλλόγων είναι πάντα στο επίκεντρο. Το sport-fm.gr έκανε μία γύρα στις μπουτίκ και σας παρουσιάζει τις πιο… βαριές φανέλες της σεζόν 2012-13.

Αρκετές απ’ αυτές είναι συνηθισμένες.

Κάποιες άλλες είναι πιο… extreme.

Υπάρχουν και οι επετειακές, που αναγκαστικά πρέπει να ξεχωρίζουν.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς όμως, οι νέες εμφανίσεις των μεγάλων συλλόγων είναι πάντα στο επίκεντρο.

Το sport-fm.gr έκανε μία γύρα στις μπουτίκ και σας παρουσιάζει τις πιο… βαριές φανέλες της σεζόν 2012-13.

Λίβερπουλ

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ μόνο με… καλό μάτι δεν έχουν πάρει την τρίτη φανέλα του συλλόγου, η οποία ως βασικό χρώμα έχει το… μωβ που συνδυάζεται με πορτοκαλί πινελιές.

Μπάγερν Μονάχου

Οι Βαυαροί για τη νέα σεζόν επέλεξαν στους εκτός έδρας αγώνες τους επέλεξαν να φοράνε φανέλες, οι οποίες έχουν κυρίαρχο χρώμα το λευκό, ενώ έχουν και μερικές πορτοκαλί λεπτομέρειες στον γιακά και στα μανίκια.

Γιουβέντους

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά, μαύρη και η φανέλα της Γιουβέντους για τα ματς μακριά από το Τορίνο. Ωστόσο, εκείνο που σπάει την μονοτονία του είναι τα τρία αστέρια, τα οποία συμβολίζουν τα 30 πρωταθλήματά της.

Τσέλσι

Με μία μεγάλη διαγώνια γαλάζια λωρίδα κερδίζει τα βλέμματα η δεύτερη εμφάνιση της Τσέλσι, η οποία θα μπορούσε να πει κάποιος πως θυμίζει κορδέλα τίτλου καλλιστείων.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Τόσο η πρώτη, όσο και η τρίτη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» έχει προκαλέσει ειρωνικά σχόλια. Όχι μόνο από τους αντίπαλους της ομάδας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αλλά και από τους ίδιους της τους φιλάθλους.

Μίλαν

Επιστροφή στο… παρελθόν για την Μίλαν, η οποία με τη νέα της εμφάνιση θέλει να ξυπνήσει ευχάριστες μνήμες στους φιλάθλους της και να επιστρέψει στους τίτλους.

Μάντσεστερ Σίτι

Με εμφανίσεις που θα είναι μπορντό θα προσπαθήσουν οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή. Ωστόσο, σίγουρα με τις συγκεκριμένες εκτός έδρας φανέλες δεν θα διεκδικήσουν το βραβείο της πιο… καλοντυμένης ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μπαρτσελόνα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Μπαρτσελόνα προτίμησε να ντύσει τους παίκτες με ένα χρώμα που κάνει… μπαμ από χιλιόμετρα μακριά. Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι παίκτες της θα φοράνε εμφανίσεις οι οποίες θα είναι πορτοκαλί με λίγο από… κίτρινο στα ματς εκτός Βαρκελώνης.

Ρεάλ Μαδρίτης

Άρωμα… ωκεανού θα έχουν οι αγώνες της Ρεάλ μακριά από το «Μπερναμπέου», καθώς τέτοιο θα είναι και το χρώμα των εμφανίσεων της «βασίλισσας» για τη νέα σεζόν.

Ίντερ


Δεν πρόλαβε καλά-καλά να κάνει την παρουσιαστεί η δεύτερη εμφάνιση της Ίντερ και αμέσως οι φανατικοί οπαδοί της ομάδας δήλωσαν την δυσαρέσκειά τους με γραπτή τους ανακοίνωση. Ο λόγος είναι απλός. Η νέα φανέλα των «νερατζούρι» φέρνει περισσότερο σε… Μίλαν κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους τιφόζι, παρά το γεγονός πως η διοίκηση θέλει με αυτό το χρώμα να τιμήσει την πόλη του Μιλάνο.

Eπιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x