Ελλάδα

Μένει στο λιμάνι ο Λο!

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορά και την επόμενη σεζόν ο Έισι Λο! Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ συμφώνησε σε όλα με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος πέρυσι βοήθησε τα μέγιστα τους Πειραιώτες για να κατακτήσουν της κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης, επεκτείνοντας τη συνεργασία μαζί του για ακόμη ένα χρόνο.

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορά και την επόμενη σεζόν ο Έισι Λο!

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ συμφώνησε σε όλα με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος πέρυσι βοήθησε τα μέγιστα τους Πειραιώτες για να κατακτήσουν της κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης, επεκτείνοντας τη συνεργασία μαζί του για ακόμη ένα χρόνο.

Όμως, το συμβόλαιο του Έισι Λο με τον Ολυμπιακό του δίνει το δικαίωμα να φύγει για το ΝΒΑ, εφόσον βρει ομάδα, μέχρι τις 25 Ιουλίου.

Εάν ο 27χρονος γκαρντ βρει κάποιο συμβόλαιο στο «μαγικό κόσμο» τότε θα «σπάσει» η συμφωνία που έχει με τους Πειραιώτες, ειδάλλως, θα εξακολουθεί να φορά την «ερυθρόλευκη» και τη σεζόν 2012/13.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Έισι Λο. Ο Αμερικανός θα αγωνίζεται με την “ερυθρόλευκη” φανέλα και τη σεζόν 2012-13.

Ο 27άχρονος γκαρντ από το Τέξας βοήθησε τα μέγιστα την περασμένη σεζόν τον Πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας Ολυμπιακό. Ο Λο είχε 5.5 πόντους, 1,4 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 0,9 κλεψίματα μέσο όρο σε 12 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και 7,4 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 0,6 κλεψίματα μέσο όρο στο ελληνικό πρωτάθλημα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x