Stoiximan Super League

Στη Ράγιο Βαγιεκάνο ο Κάρλος!

Παίκτης της Ράγιο Βαγιεκάνο θα πρέπει να θεωρείται ο Χοσέ Κάρλος, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ! Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της «RayoHerald.com», ο Σεβιγιάνος μεσοεπιθετικός του οποίου το συμβόλαιο με την ΑΕΚ λήγει το καλοκαίρι, έφτασε σε συμφωνία με τον ισπανικό σύλλογο για τα επόμενα δυο χρόνια.

Παίκτης της Ράγιο Βαγιεκάνο θα πρέπει να θεωρείται ο Χοσέ Κάρλος, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ!

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της «RayoHerald.com», ο Σεβιγιάνος μεσοεπιθετικός του οποίου το συμβόλαιο με την ΑΕΚ λήγει το καλοκαίρι, έφτασε σε συμφωνία με τον ισπανικό σύλλογο για τα επόμενα δυο χρόνια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κάρλος θα αγωνίζεται του χρόνου στον σύλλογο της Primera Division, καθώς οι συζητήσεις που υπήρχαν με τον εκπρόσωπό του κατέληξαν σε συμφωνία για συμβόλαιο δυο ετών.

Έπειτα γίνεται μια αναφορά στα πεπραγμένα του στην Ελλάδα, όπου ήρθε κατόπιν υπόδειξης του Μανόλο Χιμένεθ και σε 27 συμμετοχές (τις 20 εκ των οποίων ως βασικός) σημείωσε 2 γκολ.

Η απόκτηση του Κάρλος, που εντασσόταν στην κατηγορία των παικτών που για να κρατήσει η ΑΕΚ θα έπρεπε να ξοδέψει τη μια από τις τρεις κινήσεις που της επιτρέπεται λόγω της μη αδειοδότησης (καθώς έμενε ελεύθερος) θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες από τον ισπανικό σύλλογο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x