Δελτία Τύπου

Ζήστε τη μαγεία του Wimbledon σε 3D!

Με αφορμή τη διεξαγωγή του παγκοσμίου φήμης, ετήσιου τουρνουά τένις στο WIMBLEDON της Αγγλίας, ο κινηματογράφος ΔΑΝΑΟΣ, για δεύτερη συνεχή χρονιά, εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα στην Ελλάδα και προβάλλει τον τελικό αγώνα των αντρών στη «μεγάλη οθόνη» και μάλιστα σε 3D!

Με αφορμή τη διεξαγωγή του παγκοσμίου φήμης, ετήσιου τουρνουά τένις στο WIMBLEDON της Αγγλίας, ο κινηματογράφος ΔΑΝΑΟΣ, για δεύτερη συνεχή χρονιά, εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα στην Ελλάδα και προβάλλει τον τελικό αγώνα των αντρών στη «μεγάλη οθόνη» και μάλιστα σε 3D!

Μια μοναδική εμπειρία που θα καθηλώσει όλους τους λάτρεις του αθλήματος και θα τους δώσει την ευκαιρία, να ζήσουν την αγωνία αλλά και την ατμόσφαιρα μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης όπως αυτή του WIMBLEDON, μέσω της τρισδιάστατης εικόνας αλλά και του κορυφαίου Dolby Digital ηχητικού συστήματος του κινηματογράφου ΔΑΝΑΟΣ.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου, ώρα 16:00, στην κεντρική αίθουσα του κινηματογράφου, ΔΑΝΑΟΣ 1, χωρητικότητας 580 ατόμων. Η αίθουσα κλιματίζεται ενώ κατά τη διάρκεια της προβολής θα λειτουργεί το bar στο φουαγιέ του κινηματογράφου.

Οι πολυάριθμοι φίλοι του τένις (περισσότεροι από 450), που έζησαν πέρσι την μοναδική εμπειρία της προβολής του τελικού τένις ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ράφαελ Ναδάλ σε τρισδιάστατη, High Definition οθόνη, με κρυστάλλινο ήχο Dolby Digital, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια.

«Ήταν σαν να βρίσκεσαι μέσα στο κεντρικό court και ίσως καλύτερα γιατί η κάμερα ήταν χαμηλά και ένιωθες τους παίκτες δίπλα σου» σχολίασε ένας από τους παρευρισκόμενους, ενώ ο Αλέξανδρος Ακριβός μας δήλωσε για αυτή την εμπειρία του: «... Μην ξεχνάμε την πολύ καλή ιδέα του καναλιού να έχει προτιμήσει (ειδικά για την 3d μετάδοση) ΜΟΝΟ τις κάμερες που βρίσκονται στο έδαφος, και όχι την κλασική λήψη από ψηλά και πίσω. Έτσι, πραγματικά πιστεύεις ότι τριγυρνάς και εσύ μέσα στο χώρο. Πολλές φορές που ο Rafa έρχεται κοντά να πάρει πετσέτα, νομίζεις ότι θα του ζητήσεις αυτόγραφο!»

Μπορείτε να κλείσετε σήμερα εισιτήριο για το τρισδιάστατο υπερθέαμα του μεγάλου τελικού που προσφέρει ο ΔΑΝΑΟΣ.

Γενική Είσοδος: 12€ (Μειωμένο κατά 20% από 15€ που ήταν η τιμή του 2011 )
Φοιτητικό/ Παιδικό: € 10

Προπώληση εισιτηρίων:
Μέσω internet στο www.danaoscinema.gr.
Την ημέρα του αγώνα το ταμείο θα ανοίξει δύο (2) ώρες πριν την έναρξη του.

Πρόσβαση:
Λ. Κηφισίας 109, Αθήνα. Ο κινηματογράφος ΔΑΝΑΟΣ βρίσκεται 100 μέτρα από το σταθμό ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ.

Parking:
Αν παρόλα αυτά επιθυμείτε να έρθετε με το αυτοκίνητο σας, πολύ κοντά στον κινηματογράφο λειτουργεί χώρος στάθμευσης, με ειδική τιμή για τους πελάτες του ΔΑΝΑΟΣ - parking COSMOS, Οδ. Λουίζης Ριανκούρ, πίσω από το κτίριο της Νομαρχίας Αθηνών.

Πληροφορίες:
210 6922657 και www.danaoscinema.gr


Με την υποστήριξη του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x