Μουσική

Αυτό είναι το επίσημο τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων

Στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού BBC Radio 1 ακούστηκε σε πρώτη παγκόσμια μετάδοση το απόγευμα της Τετάρτης, το νέο τραγούδι των Muse το οποίο και επέλεξε η οργανωτική επιτροπή «Λονδίνο 2012» ως το επίσημο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πρεμιέρα έκανε μέσω του ραδιοφώνου του BBC το επίσημο τραγούδι των Ολυμπιακών αγώνων, που θα ακούγεται κατά την είσοδο των αθλητών στο γήπεδο, στην απονομή των μεταλλίων και γενικά μάλλον θα βαρεθούμε να το ακούμε!

Το τραγούδι ονομάζεται Survival και μας έρχεται από τους Muse και αυτό από μονό του είναι σημαντικό μουσικό γεγονός αφού είναι το πρώτο δείγμα από τη νέα δουλειά του συγκροτήματος που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Από μουσικής πλευράς οι Muse συνεχίζουν από εκεί που μας είχαν αφήσει με το Resistance. Μια πομπώδης σύνθεση, με τεράστιες κιθάρες, τεράστια φωνητικά και μια πολύ μεγάλη δόση από Queen.

Από στιχουργικής πλευράς ο Mat Bellamy είναι πολύ πιο γήινος με στίχους όπως «Life’s race/I’m gonna win/I’ll light the fuse/And I’ll never lose» που μπορεί να ταιριάζουν με το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά γενικότερα είναι αρκετά πίσω από όσα μας είχε συνηθίσει στο παρελθόν.

Ακούστε το τώρα με την ησυχία σας γιατί σε λίγες ημέρες θα παίζει παντού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x