Δελτία Τύπου

Εντυπωσιακός ο Γλέζος και οι άλλοι νικητές του N’JOY UNI-Tennis 4!

Το sport-fm.gr και το sday.gr αποτελούν υπερήφανους χορηγούς επικοινωνίας της μεγαλύτερης φοιτητικής διοργάνωσης τένις. Επειδή την Κυριακή ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 4η σεζόν του θεσμού δεν θα μπορούσαμε παρά να σας ενημερώσουμε με κάθε λεπτομέρεια για το τι συνέβη εκεί.

Το sport-fm.gr και το sday.gr αποτελούν υπερήφανους χορηγούς επικοινωνίας της μεγαλύτερης φοιτητικής διοργάνωσης τένις. Επειδή την Κυριακή ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 4η σεζόν του θεσμού δεν θα μπορούσαμε παρά να σας ενημερώσουμε με κάθε λεπτομέρεια για το τι συνέβη εκεί. Δανειζόμαστε λοιπόν το αναλυτικό ρεπορτάζ του tennisnews.gr και σας παρουσιάζουμε κι εμείς με τη σειρά μας τα τεκταινόμενα με κάθε λεπτομέρεια καθώς αρκετοί γνωστοί Έλληνες παίχτες έδωσαν το παρόν και πήραν και οι ίδιοι μία γεύση από ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα open τουρνουά!

Ο κόσμος που προσήλθε ήταν αρκετός και σίγουρα αποζημιώθηκε από το θέαμα αλλά και την οργάνωση του N’JOY UNI-Tennis 4. Οι ίδιοι οι παίχτες σε πηγαδάκια δήλωναν πως τέλειωσε το τουρνουά αλλά περιμένουν να τα πούνε στο επόμενο ενώ όταν έφτασε η ώρα της απονομής των δώρων, εντυπωσιάστηκαν από την πληθώρα και την αξία τους. Για αυτό φυσικά και πάλι υπεύθυνοι είναι οι χορηγοί και κυρίως ο μεγάλος χορηγός (το N’JOY, το RED BULL, ο Όμιλος Peoplecert, η FILA, o Όμιλος Ξυνή και η ΑΝΕΚ LINES).

Στα μονά των ανδρών ο Μανώλης Γλέζος επικράτησε του Βασίλη Βεντουρή 6-0 / 6-3 με το σκορ όμως να μην είναι αντιπροσωπευτικό του θεάματος που παρακολουθήσαμε. Στο 1ο σετ, ο Βεντουρής προσπάθησε πολύ αν και μπήκε αγχωμένος και θα δικαιούταν κάτι παραπάνω. Όσο για τον Γλέζο, πραγματικά δείχνει να έχει βρει πατήματα και ...χτυπήματα και δικαιολόγησε απόλυτα τον τίτλο του φαβορί που από την αρχή του είχε απονεμηθεί. Συνδύασε άψογα την τεχνική του με την τακτική και το αποτέλεσμα ήταν να φτάσει στο εντυπωσιακό αποτέλεσμα του αγώνα. Στο 2ο σετ ο Βεντουρής μπήκε ιδιαίτερα αποφασιστικά και κατάφερε να προηγηθεί με 3-2 παίζοντας το τελευταίο του χαρτί. Κάπου εκεί όμως, λίγο η κούραση, λίγο το άγχος και λίγο η βελτίωση του Γλέζου έφεραν ένα σχετικά γρήγορο 5-3 και το ματς έφτασε στο τέλος του.

Στα μονά των γυναικών η Βερονίκη Γιορταμή έφτασε στον τίτλο στην πρώτη της συμμετοχή στην διοργάνωση τον οποίο απέσπασε από την τρις πρωταθλήτρια (2009, 2010 και 2011) της κατηγορίας Μαριέλα Ασημάκου. Η τελευταία σε καμία περίπτωση δεν έπαιξε το τένις που μας είχε συνηθίσει αλλά σε αυτό συνέβαλε και το έξυπνο παιχνίδι της Γιορταμή η οποία είχε φτάσει εύκολα μέχρι τον Τελικό. Στα σίγουρα η Γιορταμή θύμισε τον παλιό καλό τηνς εαυτό και αυτό ήταν ευχάριστο τόσο για την ίδια όσο και για όλους όσους την έχουν παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια. Το σκορ ήταν 6-2 / 6-3 και πρέπει να αναφέρουμε ότι το 2ο σετ ήταν ιδιαίτερα ενδιφέρον με τα πρώτα games του να διαρκούν αρκετή ώρα και να καταφέρνει η Ασημάκου να ισορρποήσει τον αγώνα για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα.

Στα διπλά ανδρών ο Τόμμυ και ο Γιάννης Ανδρουτσέλης έδωσαν έναν πολύ καλό αγώνα απέναντι στον Πιερ Μπισμπίκο και τον Μανώλη Γλέζο και αν ήταν μάλιστα λίγο πιο προσεκτικοί στο 1ο σετ όπου έφτασαν να προηγούνται με 4-2, θα μπορούσαν να είχαν κάνει την υπέρβαση και να άλλαζαν τη ροή του. Τελικά, σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι επικράτησαν οι δεύτεροι δύσκολα με σκορ 6-4 / 6-4 με τον Πιερ Μπισμπίκο να επανέρχεται ουσιαστικά σ’αυτήν την διοργάνωση μετά από έναν τραυματισμό που τον κράτησε εκτός τενιστικής δράσης για κάποιους μήνες.

Στα διπλά μικτά ο Μανώλης Γλέζος με τη Μαριέλα Ασημάκου επικράτησαν 6-2 / 6-4 του Γιάννη Ανδρουτσέλη με την Αγγελική Κοψίνη. Το παιχνίδι αυτό άνοιξε την γιορτή σε μεσημεριανή ώρα και έτσι οι παίχτες εκτός από τους αντιπάλους είχαν να αντιμετωπίσουν και το καλοκαιρινό θερμόμετρο της Αθήνας! Ο αγώνας περιλάμβανε αρκετές εντυπωσιακές φάσεις με τις κοπέλες να έχουν περισσότερο ρόλο - κλειδί πάνω στο φιλέ.

Νωρίτερα σε έναν αγώνα αληθινό θρίλερ που διήρκησε 3,5 ώρες, στον μικρό Τελικό των μονών των γυναικών η Κατερίνα Τσάκωνα κατέκτησε την 3η θέση απέναντι στην Βέρα Κοκκίνη με τελικό σκορ 6-4 / 4-6 / 6-2 και κάθε πόντο να διαρκεί κυριολεκτικά ...έναν αιώνα. Στα μονά των ανδρών την 3η θέση κατέλαβε ο Αλέξης Δήμας ο οποίος πραγματοποίησε επίσης εκπληκτικό τουρνουά και μέτρησε μόλις μία ήττα στον ημιτελικό από τον Γλέζο με 6-2 / 6-2.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Γλέζος, ο Βεντουρής, η Γιορταμή και όλοι οι νικητές υπέγραψαν αυτόγραφα σε μπαλάκια, καπελάκια κτλ, μικρών φίλων του αθλήματος, ενδεικτικό του θεάματος που προσέφεραν οι παίχτες εντός γηπέδου και της αμεσότητας όλων των συντελεστών της διοργάνωσης!

Όπως από την αρχή αναφέραμε οι χορηγοί έδωσαν το κάτι παραπάνω στους νικητές του θεσμού. Αξίζει λοιπόν να αναφερθούμε στην παρουσία τους.

Ο μεγάλος χορηγός, το N’JOY, ήταν παρόν και γλύκανε με τον δικό του τρόπο το κοινό του N’JOY UNI-Tennis Athens Open 4. Μόλις τα μπουκαλάκια N’JOY έκαναν την εμφάνισή τους από τους ανθρώπους της διοργάνωσης, έγιναν ανάρπαστα μέσα σε λίγα λεπτά από το κοινό! Όσον αφορά τους παίχτες – νικητές, μοίρασε φωτογραφικές μηχανές ΝΙΚΟΝ, GPS από τη MLS και δωροεπιταγές σημαντικής αξίας από το Πλαίσιο. Τα δώρα φυσικά αυτά μοιράστηκαν ανάλογα με τις επιδόσεις του καθενός και σε κάθε κατηγορία.

Το RED BULL έδωσε φτερά σε όλους τους συμμετέχοντες και ήταν πραγματικά ο «ενεργειακός» φορτιστής των παιχτών καθώς σε κάθε αγώνα από την 1η μέρα μέχρι και την τελευταία το ψυγείο RED BULL βρισκόταν δίπλα στις καρέκλες τους! Παρομοίως και η ΚΟΡΠΗ που με την sport edition του μεταλλικού της νερού δρόσιζε τους παίχτες επί μονίμου βάσεως και σε ατελείωτες ποσότητες!

Η FILA, official tennis partner του θεσμού από το 2009 έδωσε δωροεπιταγές σημαντικής αξίας από το κατάστημά της υπενθυμίζοντας πως η κορυφαία εταιρία αθλητικής ένδυσης δεν λείπει από καμία τενιστική γιορτή στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος ΞΥΝΗ ήταν ο χορηγός εκπαίδευσης της διοργάνωσης και έδωσε σε όλους τους νικητές υποτροφίες αξίας 500 € για οποιοδήποτε πρόγραμμα σπουδών του Ομίλου.

Ο Όμιλος Peoplecert μοιρασε επιταγές 100% και 50% έκπτωσης στα εξέταστρα της City & Guilds και από μία δωρεάν κάρτα δεξιοτήτων αξίας 75 € για πτυχία της ECDL.

H ANEK LINES με τη σειρά της έδωσε διπλά εισιτήρια για το δρομολόγια Πειραιάς – Χανιά – Πειραιάς και συνέχισε να αποδεικνύει πόσο κοντά είναι στους φοιτητές μέσα από τις διοργανώσεις του N’JOY Unileague.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x