Γερμανία

«Νο1» υποψήφιος ο Γκουαρντιόλα για Μπάγερν

Φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι του 2013 είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα, σύμφωνα με όσα γράφει η «Bild». Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε επαφή και αυτό έγινε στις 25 Μαΐου, όταν η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι του 2013 είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα, σύμφωνα με όσα γράφει η «Bild».

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε επαφή και αυτό έγινε στις 25 Μαΐου, όταν η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο αθλητικός διευθυντής, Κρίστιαν Νέρλινγκερ, μίλησε με τον 41χρονο προπονητή, ενώ παρακολούθησε τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της ομάδας Τσάβι Μαρτίνεθ.

Όλα δείχνουν ότι ο Γκουαρντιόλα θα διαδεχθεί τον Γιούπ Χάινκες στον πάγκο του βαυαρικού συλλόγου και σκοπεύει να του προσφέρει ένα δελεαστικό συμβόλαιο, έχοντας ως προτεραιότητα την κατάκτηση του Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Καταλανός σταμάτησε από την «Μπάρτσα», επειδή ήθελε να ξεκουραστεί για έναν χρόνο και μετά θα ξεκινήσει τη νέα περιπέτειά του.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x