Ισπανία

«Ιδανική λύση ο Σίλβα»

Στην απόκτηση του Νταβίντ Σίλβα από τη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν συμφωνήσει ο Φλορεντίνο Πέρεθ και ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «AS» αναφέρει ότι ο πρόεδρος και ο προπονητής των πρωταθλητών Ισπανίας θεωρούν ότι ο διεθνής Ισπανός είναι η ιδανική επιλογή για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας.

Στην απόκτηση του Νταβίντ Σίλβα από τη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν συμφωνήσει ο Φλορεντίνο Πέρεθ και ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «AS» αναφέρει ότι ο πρόεδρος και ο προπονητής των πρωταθλητών Ισπανίας θεωρούν ότι ο διεθνής Ισπανός είναι η ιδανική επιλογή για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας.

Ωστόσο, στη «βασίλισσα» περιμένουν η Μάντσεστερ Σίτι να ορίσει μία τιμή για την παραχώρηση του 26χρονου παίκτη.

Οι Μαδριλένοι θα μπορούσαν να διαθέσουν περίπου 35 και 40 εκατ. ευρώ για τον Σίλβα, ο οποίος είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές των «φούριας ρόχας» στο Euro 2012.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2014 , ενώ πέρσι έπαιξε σε 36 αγώνες και πέτυχε 6 γκολ (συν 17 ασίστ) με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x