Ισπανία

Προχωράει για Σίλβα η Ρεάλ

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 35 εκατ. ευρώ στην Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Νταβίντ Σίλβα εμφανίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου. Ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται στην αναζήτηση ενός δημιουργικού χαφ, θέλοντας να προσθέσει περισσότερη ποιότητα στην γραμμή κρούσης της «βασίλισσας».

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 35 εκατ. ευρώ στην Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Νταβίντ Σίλβα εμφανίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται στην αναζήτηση ενός δημιουργικού χαφ, θέλοντας να προσθέσει περισσότερη ποιότητα στην γραμμή κρούσης της «βασίλισσας».

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξέταζε την περίπτωση του διεθνούς μεσοεπιθετικού της Ισπανίας και του Λούκας Μόουρα, ο μάνατζερ του οποίου δήλωσε ότι ο νεαρός Βραζιλιάνος δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την πατρίδα του μέχρι το Μουντιάλ του 2014.

Έτσι, ο «εκλεκτός» φέρεται να στρέφεται στον 26χρονο παίκτη, ο οποίος ξεχωρίζει στα γήπεδα της Ουκρανίας με τους «φούριας ρόχας» και οδήγησε τον σύλλογο του Μάντσεστερ στο πρώτο του πρωτάθλημα μετά από 44 χρόνια.

Τη φετινή σεζόν ο Σίλβα έπαιξε σε 49 αγώνες των «πολιτών», έχοντας 9 γκολ και 21 ασίστ στο ενεργητικό του.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x