Ιταλία

Επιβεβαιώνει για Γιουβέντους ο «Πάπα»

Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για την απόκτησή του επιβεβαίωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος «πολιορκήθηκε» από Ιταλό δημοσιογράφο μετά την νίκη-πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στη Ρωσία. Ο διεθνής στόπερ της Βέρντερ εμφανίζεται κολακευμένος από το συγκεκριμένο γεγονός, όμως τονίζει ότι εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι σε έναν σύλλογο που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αποστολή στη Βαρσοβία: Δημήτρης Ευαγγελάτος

Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για την απόκτησή του επιβεβαίωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος «πολιορκήθηκε» από Ιταλό δημοσιογράφο μετά την νίκη-πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στη Ρωσία.

Αποστολή στη Βαρσοβία: Δημήτρης Ευαγγελάτος

Ο διεθνής στόπερ της Βέρντερ εμφανίζεται κολακευμένος από το συγκεκριμένο γεγονός, όμως τονίζει ότι εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι σε έναν σύλλογο που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Πριν από λίγο με ρώτησε και ένας Ιταλός συνάδελφός σας», ανέφερε ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός στους Έλληνες δημοσιογράφους στη μεικτή ζώνη και παραδέχθηκε ότι «ναι, ξέρω για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους».

Στη συνέχεια, ο «Πάπα» τόνισε: «Το θέμα, όμως, είναι ότι εγώ θέλω να πάω κάπου που να παίζω».

Παρόλα αυτά, αυτή τη στιγμή ο Παπασταθόπουλος είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και το προσεχές παιχνίδι με την Γερμανία για την προημιτελική φάση του Euro 2012.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x