Stoiximan Super League

«Ο Μέλμπεργκ αλλάζει ομάδα…»

Οι εμφανίσεις του Όλοφ Μέλμπεργκ με την φανέλα της εθνικής ομάδας της Σουηδίας και ειδικά αυτήν απέναντι στην Αγγλία, φαίνεται ότι έκαναν… κακό στον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην πατρίδα του, ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» ανέβασε πολύ τις μετοχές του και είναι πολύ πιθανό να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη τη νέα σεζόν. «Θα αφήσει τελικά η Τουλούζ τον Μασάδο», αναρωτιόνται οι Γάλλοι δημοσιογράφοι.

Οι εμφανίσεις του Όλοφ Μέλμπεργκ με την φανέλα της εθνικής ομάδας της Σουηδίας και ειδικά αυτήν απέναντι στην Αγγλία, φαίνεται ότι έκαναν… κακό στον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην πατρίδα του, ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» ανέβασε πολύ τις μετοχές του και είναι πολύ πιθανό να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη τη νέα σεζόν.

Το θέμα της παραμονής του Όλοφ Μέλμπεργκ στο «λιμάνι» έχει έτσι και αλλιώς τραβήξει αρκετά, με τον παίκτη να μην έχει απαντήσει στην πρόταση που η διοίκηση της ομάδας του έχει καταθέσει. Όλο το σκηνικό, έδειχνε σημάδια… «διαζυγίου» πριν ακόμα αρχίσει το Euro.

Οι εμφανίσεις όμως το Μέλμπεργκ με την φανέλα της Σουηδίας, διαμόρφωσαν δεδομένα που σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην χώρα του, ενδέχεται να του δώσουν την δυνατότητα να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ ξανά. «Μετά το ματς με τους Άγγλους, πήρε ακόμα περισσότερους πόντους στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι από τους Σουηδούς που αναμένεται να αλλάξουν ομάδα…», αναφέρει το άρθρο τονίζοντας ότι και η Έβερτον «βλέπει» με καλό μάτι την περίπτωσή του.

Ακόμα πάντως, θεωρητικά, το ζήτημα είναι ανοιχτό και μετά την επιστροφή του Μέλμπεργκ από το Euro, θα ξεκαθαρίσει οριστικά.

Αμφιβάλλουν οι Γάλλοι για Μασάδο

Η υπόθεση του Πάουλο Μασάδο είναι εδώ και αρκετό καιρό στις πρώτες θέσεις της λίστας του Ολυμπιακού για την μεσαία γραμμή. Αυτό που μέχρι σήμερα έβγαινε από το ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων» είναι ότι οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και η μεταγραφή έχει πολλές πιθανότητες να κλείσει άμεσα.

Αυτό που ωστόσο αναφέρουν σήμερα κάποια γαλλικά δημοσιεύματα, έχει να κάνει με την θέση που αναμένεται να κρατήσει στο θέμα η Τουλούζ. Γάλλοι ρεπόρτερ που παρακολουθούν την ομάδα, εξέφρασαν κάποιες αμφιβολίες για το αν ο πρόεδρος της, Ολιβιέ Σαντράν θα πει τελικά «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού που ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ.

Στο κομμάτι ωστόσο, τονίζεται ότι αναμένεται βέβαια να παίξει ρόλο και η επιθυμία του ίδιου του Μασάδο να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x