Ελλάδα

Ομπράντοβιτς: «Δεν είναι τα λεφτά, αλλά ο σεβασμός…»

Συγκινημένος από την υποδοχή που του επιφύλασσαν περίπου 70 οπαδοί του Παναθηναϊκού για να τον πείσουν να ανανεώσει το συμβόλαιό του ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατά την άφιξή του από το Ντουμπάι. «Δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά σεβασμού. Οικογένειά μου ο Παναθηναϊκός, αλλά πρέπει να μιλήσω με τη διοίκηση», τόνισε.

Συγκινημένος από την υποδοχή που του επιφύλασσαν περίπου 70 οπαδοί του Παναθηναϊκού για να τον πείσουν να ανανεώσει το συμβόλαιό του ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατά την άφιξή του από το Ντουμπάι. Ο «Ζοτς», που το απόγευμα θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΚΑΕ σε μία συνάντηση καθοριστική για το μέλλον του, τους είπε με νόημα πως η παραμονή του δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά σεβασμού στο πρόσωπό του.

«Δεν τα χαλάσαμε για τα χρήματα, αυτά είναι ανοησίες», είπε στο συγκεντρωμένο πλήθος ο «Ζοτς», αλλά απέφυγε να υποσχεθεί οτιδήποτε πριν την αποψινή συνάντηση. «Ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένειά μου, αλλά θα πρέπει να μιλήσουμε με τη διοίκηση για να δούμε τι θα γίνει και αν μπορούμε να τα βρούμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x