Ειδήσεις

Δεν προπονήθηκε ο Μπάρος!

Άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από το «στρατόπεδο» της Τσεχίας σχετικά με την κατάσταση του Μίλαν Μπάρος! Ο έμπειρος επιθετικός επιχείρησε να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, το μεσημέρι της Τετάρτης, αλλά δεν τα κατάφερε και πλέον θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο πρώτο ματς του Euro κόντρα στη Ρωσία!

Άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από το «στρατόπεδο» της Τσεχίας σχετικά με την κατάσταση του Μίλαν Μπάρος!

Ο έμπειρος επιθετικός επιχείρησε να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, το μεσημέρι της Τετάρτης, αλλά δεν τα κατάφερε και πλέον θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο πρώτο ματς του Euro κόντρα στη Ρωσία!

Οι ενοχλήσεις που ταλαιπωρούσαν τον ποδοσφαιριστή στους γλουτούς είναι η αιτία που δεν του επέτρεψε να συμμετέχει στο πρόγραμμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του.

Αν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, ο Μπάρος προσπάθησε να προπονηθεί το μεσημέρι και έπειτα από λίγα μόλις λεπτά, παραπονέθηκε ξανά για ενοχλήσεις.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να προπονηθεί ούτε την Πέμπτη, τότε ο Μίχαλ Μπίλεκ θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για το πρώτο ματς της εθνικής ομάδας κόντρα στη Ρωσία, το βράδυ της Παρασκευής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x