Ειδήσεις

Με τον Μέλμπεργκ οδηγό! (vid)

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως είναι η εθνική Σουηδίας μερικές μέρες πριν την έναρξη του Euro. Οι Σκανδιναβοί μπορεί να μην… έκλεψαν καρδιές με την απόδοσή τους, όμως κατάφεραν να νικήσουν σχετικά εύκολα το αντιπροσωπευτικό σύνολο της Σερβίας με σκορ 2-1. Σε όλο το ματς αγωνίστηκε ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Όλοφ Μέλμπεργκ.

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως είναι η εθνική Σουηδίας μερικές μέρες πριν την έναρξη του Euro.

Οι Σκανδιναβοί μπορεί να μην… έκλεψαν καρδιές με την απόδοσή τους, όμως κατάφεραν να νικήσουν σχετικά εύκολα το αντιπροσωπευτικό σύνολο της Σερβίας με σκορ 2-1.

Σε όλο το ματς αγωνίστηκε ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Όλοφ Μέλμπεργκ.

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι αυτοί που μπήκαν πιο ορεξάτοι ήταν οι Σουηδοί, οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν το 1-0 με τον Όλα Τοϊβόνεν στο 23’. Ωστόσο, οι Σέρβοι είχαν έτοιμοι την απάντησή τους, καθώς στο 27’ με τον Σούμποτιτς έκαναν το 1-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο άσσος της Μίλαν, αλλά και της εθνικής Σουηδίας, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 52’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Για την Σουηδία έπαιξαν: Ίσακσον(71’Βίλαντ), Μέλμπεργκ, Μ. Όλσον, Γκράνκβιστ, Λούστιγκ(74’ Γ. Όλσον), Κάλστρομ, Σβένσον(87’ Χόλμεν), Ελμ, Τοϊβόνεν(55’Χίσεν), Ιμπραΐμοβιτς(81’ Βέρνμπλουκ), Σ. Λάρσον(87’ Γουίλιεμσον).

Για την Σερβία έπαιξαν: Άλεκσιτς(46’ Κάχριμαν), Λούκοβιτς, Σούμποτιτς, Ομπράντοβιτς(77’ Κολάροφ), Μαξίμοβιτς, Τόσιτς, Λάζοβιτς, Πέτροβιτς, Τόμιτς, Λέκιτς(46’ Σκέποβιτς), Ιγκνόβσκι(63’ Μάτιτς).


Sweden 2-1 Serbia (Friendly) από goalsarena2012-3

Επιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x