Ελλάδα

Προς… πάγκο ο Δ. Γιαννακόπουλος

Θέση στον πάγκο του Παναθηναϊκού προορίζει για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο Ολυμπιακός στον αυριανό πέμπτο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1. Ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου και σύμφωνα με πληροφορίες επικεφαλής στη διοίκηση της ΚΑΕ από την ερχόμενη σεζόν αποφάσισε να ηγηθεί της αποστολής του «τριφυλλιού» στο ΣΕΦ, ωστόσο δεν διατίθεται μπουθ στα δημοσιογραφικά για την παρουσία του. Δυσαρέσκεια στους «πράσινους».

Θέση στον πάγκο του Παναθηναϊκού προορίζει για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο Ολυμπιακός στον αυριανό πέμπτο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1.

Ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου και σύμφωνα με πληροφορίες επικεφαλής στη διοίκηση της ΚΑΕ από την ερχόμενη σεζόν αποφάσισε να ηγηθεί της αποστολής του «τριφυλλιού» στο ΣΕΦ, ωστόσο δεν διατίθεται μπουθ στα δημοσιογραφικά για την παρουσία του και καλείται να καθίσει στον πάγκο της ομάδας, αν φυσικά το δεχτεί και ο ίδιος.

Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που εκφράζει παράπονα για τη φιλοξενία του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x