Stoiximan Super League

Έχουν έτοιμο το μεταγραφικό πλάνο

Τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ εν όψει της επόμενης σεζόν συζήτησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρα ο Ζήσης Βρύζας με τον Γιώργο Δώνη. Όλα δείχνουν ότι αυτή τη στιγμή οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν να κάνουν τρεις-τέσσερις προσθήκες στο ρόστερ τους και εξετάζονται οι περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι, λόγω της υπόθεσης των αδειοδοτήσεων. Μία από αυτές είναι του Ρικάρντο Φατί του Άρη.

Τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ εν όψει της επόμενης σεζόν συζήτησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρα ο Ζήσης Βρύζας με τον Γιώργο Δώνη.

Όλα δείχνουν ότι αυτή τη στιγμή οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν να κάνουν τρεις-τέσσερις προσθήκες στο ρόστερ τους και εξετάζονται οι περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι, λόγω της υπόθεσης των αδειοδοτήσεων.

Μία από αυτές είναι του Ρικάρντο Φατί του Άρη, ο οποίος αποτελεί μία ενδιαφέρουσα επιλογή για τον 43χρονο προπονητή.

Ο νέος τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει θέσει έναν σημαντικό όρο: την απόκτηση παικτών που μπορούν να παίξουν και να αποδώσουν σε διαφορετικές θέσεις, ακόμη και αν μιλάμε για τη διάρκεια του ίδιου αγώνα.

Ο Έλληνας προπονητής πρότεινε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποκτηθούν από τον ΠΑΟΚ και η διοίκηση επεξεργάζεται τα «θέλω» του.

Οσον αφορά τις προπονήσεις και την προετοιμασία, οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού οριστικοποιηθεί ότι ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει να παίζει στην Ευρώπη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, δηλαδή στις 2 και 9 Αυγούστου.

Κάποια διαδικαστικά θέματα έχουν απομείνει για τη λύση της συνεργασίας του Λάζλο Μπόλονι με τον ΠΑΟΚ. Αυτούς τους όρους διαπραγματεύεται ο Γάλλος δικηγόρος του 59χρονου προπονητή και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τη διοίκηση. Από την πλευρά του, ο Ρουμάνος τεχνικός παραμένει στη Θεσσαλονίκη και μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x