Δελτία Τύπου

Ξανά o πρωταθλητής στο θρόνο του!

Ο μεγαλύτερος αθλητικός θεσμός των φοιτητών και σπουδαστών που διεξάγεται με μεγάλο χορηγό το πιο αγαπημένο σοκολατούχο γάλα της αγοράς, το N’JOY, έδωσε την Κυριακή 27 Μαΐου την τελευταία του παράσταση για φέτος στο ποδοσφαιρικό του κομμάτι.

Ο μεγαλύτερος αθλητικός θεσμός των φοιτητών και σπουδαστών που διεξάγεται με μεγάλο χορηγό το πιο αγαπημένο σοκολατούχο γάλα της αγοράς, το N’JOY, έδωσε την Κυριακή 27 Μαΐου την τελευταία του παράσταση για φέτος στο ποδοσφαιρικό του κομμάτι.

Το N’JOY ήταν κυριολεκτικά παντού και ξεδίψασε το κοινό με άφθονο σοκολατούχο γάλα αλλά και τους πρωταθλητές ...καθώς μετά τον τελικό τους μοίρασε από ένα tablet στον καθένα! Ας σημειωθεί εδώ πως η διοργάνωση διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΠΕΠΣ Σάλας.

Οι καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης (πρωταθλήτριες κατά βάση, αλλά και δευτεραθλήτριες ή και τριταθλήτριες από τις πόλεις που είχαν μεγάλη συμμετοχή από την αρχή της σεζόν) συγκεντρώθηκαν από την Παρασκευή στην Αθήνα και για 3 ημέρες έδωσαν απανωτούς αγώνες σε ένα πανελλήνιο FINAL 16 με παιχνίδια ιδιαίτερα δυνατά και δύσκολα διαχειρίσιμα από πλευράς διαιτησίας!

Πρωταθλητές του N’JOY UNI-League αναδείχθηκαν και πάλι οι Amigos (Πληροφορική) από την Αθήνα οι οποίοι διατηρήθηκαν στον θρόνο τους μετά την περσινή επιτυχία και μάλιστα με ελάχιστες διαφορές στο ρόστερ τους. Στον τελικό αντιμετώπισαν επίσης αθηναϊκή ομάδα, την Ramrod 2 FC (Καποδιστριακό) και αυτό γίνεται για 1η φορά στην διοργάνωση, δηλαδή 2 ομάδες της ίδιας πόλης να φτάνουν στον Τελικό. Η Ramrod 2 FC πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις και για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα το παιχνίδι ήταν ισόπαλο στο 1-1.

Τελικά η νίκη ήρθε με σκορ 3-1 με τους νικητές να πανηγυρίζουν την διατήρησή τους στην κορυφή με όλη τους την ψυχή. MVP ολόκληρου του FINAL 16 ήταν ο Αλέξανδρος Καράτης των Amigos αλλά και οι Α. Ντρένοβα και Ν. Σπυροπάλης είχαν εξαιρετική απόδοση. Από τους Ramrod 2 FC ξεχώρισε στον τελικό με την απόδοσή του ο GK Φώτης Μακρής ο οποίος σε 2-3 περιπτώσεις επενέβη εντυπωσιακά για να αποσοβήσει βέβαια τέρματα των Amigos.

Ο προπονητής των δεύτερων Βασίλης Γουγουλάκης διαχειρίστηκε το υλικό του όσο καλύτερα μπορούσε και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του στις δηλώσεις του: «Απέναντί μας είχαμε την κορυφαία ομάδα της διοργάνωσης και είχαμε την ευκαιρία στο Α ημίχρονο να φτάσουμε σε ένα 2-0 ή και 3-0. Δεν το κάναμε και στην επανάληψη τιμωρηθήκαμε...».

Συνθέσεις ομάδων:

Amigos: Αλ. Μπέρμπερης, Α. Ντρένοβα, Α. Καράτης, Δ. Θανάσης, Π. Ξανθός, Β.Πάτσος, Ντ. Σπυροπάλης, Τζ. Πιπίκος, Ο. Μπέρμπερης, Φ. Ντόντης.

Ramrod 2 FC (Β. Γουγουλάκης): Σ. Σωτηριάδης, Φ. Μακρής, Κ. Μπακάλης, ΣΤ. Κιτζίρης, Δ. Μπούρας, Γ. Μπεσίρης, Γ. Σκρέττας, Φ. Χαρατσάρης, Γ. Ανδρεόπουλος.

Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης ο Γραντάς Στέργιος από τους Galacticos Βόλου με 79 γκολ σε 12 αγώνες στον εκπρόσωπο του οποίου απονεμήθηκε το Χρυσό Παπούτσι από το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και τον διευθυντή του κ. Γιώργο Αντωνακάκη. MVP της διοργάνωσης ο Παρή Λάζαρος ααπό Λυκόσκυλα Θεσσαλονίκης καθώς ψηφίστηκε 9 φορές MVP σε 15 αγώνες και το βραβείο παρέλαβε από την κα. Λιγκουνάκη Αγγελική, εκπρόσωπο της ΦΑΓΕ, μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης (συγκεκριμένα το σοκολατούχο γάλα N’JOY).

Ο καιρός ήταν ιδιαίτερα άστατος και λίγο πριν την έναρξη του Μεγάλου Τελικού ξέσπασε καταιγίδα με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί πολύς κόσμος που είχε ήδη συγκεντρωθεί στις εξέδρες. Παρόλα αυτά, με μία καθυστέρηση μισής ώρας το πρόγραμμα συνεχίστηκε και ο κόσμος προσήλθε κατα κύματα έτσι ώστε στο τέλος της βραδιάς οι κερκίδες να είναι τελικά εντελώς ...sold out!

Στον μικρό τελικό του Πρωταθλήματος η ΣΠΕ Στροβόλου (Νοσηλευτική), όπως και πέρσι επανέλαβε τον άθλο της και έφτασε στην 3η θέση και έτσι η ομάδα από τη Λευκωσία κατέκτησε ένα ακόμα χάλκινο μετάλλιο για τη συλλογή της απέναντι στα Λυκόσκυλα από τη Θεσσαλονίκη (Οικονομικό).

Στον Πανελλήνιο Τελικό του Κυπέλλου η CSKA Psofias (Καποδιστριακό) κατέκτησε την Πανελλήνια κορυφή απέναντι στους Απαράδεκτους από το Ηράκλειο Κρήτης (Εφαρμοσμένης Πληροφορικής) με τις δύο ομάδες να προσφέρουν όμορφο θέαμα και τους Κρητικούς απλά να μην μπορούν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους δίνονταν! Την 3η θέση κατέκτησε η Galaxy από την Αθήνα (Φαρμακευτική).

Το event του τελικού τα είχε όλα! Πολύ κόσμο, ιδιαίτερο παλμό στην εξέδρα, ένα μουσικό live με τους The Funkey που παρά τις καιρικές συνθήκες τα έδωσαν όλα επί σκηνής με γνωστές ξένες επιτυχίες του 90, τις πανέμορφες Elite Amazones – μαζορέτες της Εθνικής ομάδας, τον πρωταθλητή Ελλάδος στο free style football της Red Bull, Άλεξ Πιτσαλίδη, τον Γιουνιλίγκα - την έφηβο πλέον μασκότ της διοργάνωσης, κληρώσεις για το κοινό και πολλές σημαντικές παρουσίες στις απονομές.

Συγκεκριμένα η αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας στίβου Αφροδίτη Σκαφίδα και οι δύο πρώην άσοι του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας Γιώργος Αμανατίδης και Γιώργος Ανατολάκης οι οποίοι απένειμαν και το βαρύτιμο τρόπαιο στους πρωταθλητές μέσα σε φαντασμαγορική ατμόσφαιρα!

Από την διοργάνωση βραβεύτηκε για την προσφορά της η Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας, της οποίας ο Β αντιπρόεδρος κ. Θάνος Μαντίκος παρευρέθηκε.

Η Red Bull έδωσε φτερά σε όλους τους παίχτες (από την αρχή της τελικής φάσης) καθώς τα ψυγεία της Red Bull στον αγωνιστικό χώρο είχαν πάρει φωτιά. Δεν αρκέστηκε μάλιστα μόνο στους παίχτες αλλά και στο κοινό καθώς τα πανέμορφα κορίτσια της έδωσαν την δική τους ενέργεια στον κόσμο!

Ο χορηγός εκπαίδευσης ΙΕΚ ΞΥΝΗ έδωσε στους νικητές από μία υποτροφία 4.000€ και από φέτος απέκτησε μία ξεχωριστή θέση στο πάνθεον των χορηγών του N’JOY UNI-League.

Παρομοίως και ο Όμιλος Peoplecert που του έκανε δώρο 100% στις εξετάσεις City & Guilds και από μία Κάρτα Υποψηφίου ECDL EXPERT!

Η ΑΝΕΚ LINES, η κορυφαία ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρία ταξίδεψε τις ομάδες της Κρήτης στην Αθήνα για 2η σεζόν και αποδεικνύει έμπρακτα την υποστήριξή της στο κοινό των φοιτητών.

Υπενθυμίζεται ότι το N’JOY UNI-League είναι ο επίσημος εκπρόσωπος της Ελλάδας και της Κύπρου στην EMF – European Minifootball Federation και οι ομάδες έχουν ένα κίνητρο ακόμα να τα δώσουν όλα ενόψει του miniEURO 2012 MOLDOVA, 26-29 Σεπτεμβρίου.

Ο NovaΣΠΟΡ-FM και η SPORTDAY είναι επίσημοι χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης αδιάκοπα από το ...μακρινό 2002!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x