Ειδήσεις

Θα «πληρώσει» ο Κονέ, κερδίζει πόντους ο Φορτούνης

Ειλημμένη φαίνεται ότι είναι η απόφαση του Φερνάντο Σάντος για τον πρώτο παίκτη που θα «κόψει» από την προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας εν όψει του Euro 2012. Στον ομοσπονδιακό τεχνκό δεν άρεσε καθόλου ο τρόπος με τον οποίο αποβλήθηκε ο Παναγιώτης Κονέ στο πρόσφατο φιλικό με την Σλοβενία. Αντίθετα, ο Κώστας Φορτούνης δείχνει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου τεχνικού. Προβληματισμός στη «γαλανόλευκη» για τον τραυματισμό του Βασίλη Τοροσίδη στο γόνατο.

Ειλημμένη φαίνεται ότι είναι η απόφαση του Φερνάντο Σάντος για τον πρώτο παίκτη που θα «κόψει» από την προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας εν όψει του Euro 2012.

Στον ομοσπονδιακό τεχνκό δεν άρεσε καθόλου ο τρόπος με τον οποίο αποβλήθηκε ο Παναγιώτης Κονέ στο πρόσφατο φιλικό με την Σλοβενία. Η κίνηση του διεθνούς μέσου της Μπρέσια θα «κοστίσει» τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και δεν θα ταξιδέψει στην Πολωνία.

Αντίθετα, ο Κώστας Φορτούνης με την εμφάνισή του κόντρα στους Σλοβέντους δείχνει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου τεχνικού και φαίνεται ότι θα είναι στη τελική 23άδα για το Euro 2012.

Από εκεί και πέρα, αν ο Σάντος «κόψει» κάποιο κεντρικό αμυντικό, τότε αυτός θα είναι ο Στέλιος Μαλεζάς. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την τελική απόφαση του 57χρονου προπονητή.

Άλλωστε, στον ομοσπονδιακό τεχνικό δεν άρεσε καθόλου η εμφάνιση του Σαμαρά στο παιχνίδι με την Σλοβενία. Δεν ισχύει το ίδιο για τον Σωτήρη Νίνη για τον οποίο ο Πορτογάλος θεωρεί ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Όσον αφορά το γεγονός που ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν έπαιξε στο πρόσφατο φιλικό, αυτό έγινε για λόγους ξεκούρασης και όχι τακτικής.

Προβληματισμός για Τοροσίδη

Αβεβαιότητα επικρατεί στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για την κατάσταση του Βασίλη Τοροσίδη. Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού ήταν καθαρές, όμως το πρόβλημά του έγκειται στο γεγονός ότι αισθάνεται πόνους στο γόνατο και δεν μπορεί να προπονηθεί καλά.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πιθανότητες να μείνει το πολύ τέσσερις μέρες εκτός δράσης, όμως το χειρότερο θέλει τον 27χρονο παίκτη να μένει στα… πιτς για τουλάχιστον 20 μέρες, κάτι που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο Euro 2012.

Στην Εθνική υπάρχει η εκτίμηση ότι ο «Τόρο» θα μείνει εκτός δράσης περίπου μία εβδομάδα και δεν θα υπάρχει πρόβλημα για τον Σάντος, ο οποίος σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσει το ενδεχόμενο να φωνάξει εκτάκτως άλλον δεξιό οπισθοφύλακα (π.χ. Βύντρα).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει δικαίωμα να αλλάξει παίκτη στο ρόστερ μέχρι και το μεσημέρι της παραμονής του πρώτου ματς, δηλαδή έως τις 7 Ιουνίου. Αυτό, όμως, γίνεται εφόσον ο ποδοσφαιριστής, τον οποίο θα εξετάσουν γιατροί της UEFA, αποδειχτεί κλινικά ότι χάνει όλη τη διοργάνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x